Έκοψε την πίτα του  το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου

  21 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Έκοψε την πίτα του  το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου

Με τη συμμετοχή του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, των μελών του νέου Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου, εθελοντών, συνεργατών, εκπροσώπων Αρχών και πλήθους πολιτών, πραγματοποιήθηκε η επίσημη εκδήλωση της κοπής της πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017.

Ο νέος πρόεδρος του Τμήματος κ. Αμανάκης Ζαχαρίας, στην σύντομη ομιλία του, ευχαρίστησε καταρχάς τον κ. Αυγερινό για την εξόχως τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το πρόσωπό του, ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά στην ιστορία και την κοινωνική προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μέσω των τριών Σωμάτων του. Αισθανόμενος την ευθύνη της νέας θέσης, δεσμεύτηκε να συνεχίσει το σημαντικότατο αυτό ανθρωπιστικό έργο, αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία του Ε.Ε.Σ. στο Ηράκλειο, η οποία και αποτελεί τη βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του Τμήματος.

Από την πλευρά του, ο Dr. Αυγερινός συνεχάρη τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ., το προσωπικό και τους εθελοντές για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της εθελοντικής προσφοράς, ιδιαίτερα προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμών της τοπικής κοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν η κ. Κοντζαμπασάκη Θεονύμφη, εθελόντρια Νοσηλευτικής και ο κ. Στειακάκης Δημήτρης, εθελοντής Σαμαρείτης, για τη μακροχρόνια προσφορά τους στο εθελοντικό και ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την εκδήλωση στήριξαν πλήθος χορηγών, όπως η εταιρεία ΑΝΕΚ LINES και ο φούρνος ΒΕΝΕΡΗΣ.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου Ε.Ε.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα εμπορικά καταστήματα και τις εταιρίες για τα δώρα τα οποία προσέφεραν, ενισχύοντας οικονομικά τη λαχειοφόρο αγορά της βραδιάς.

Το συντονισμό και την παρουσίαση της βραδιάς είχε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοκαράκης.

 

  21 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα