Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, ο κυνηγός που, άθελα του, σκότωσε τον φίλο του

  11 October, 2018 ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, ο κυνηγός που, άθελα του, σκότωσε τον φίλο του

Απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων ο 60χρονος κυνηγός ο οποίος ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον 65χρονο φίλο του με τον οποίο κυνηγούσαν μαζί χθες το πρωί σε δασώδη, απόκρυμνη περιοχή του Βάμου στον Αποκόρωνα.

Ο ίδιος ο 60χρονος, σύμφωνα με το cretapost, κατά τη σύλληψή του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνος ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον φίλο του, εμφανίστηκε συντετριμμένος ενώπιον των δικαστικών αρχών τονίζοντας ότι τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου του «βρήκαν» από λάθος το σώμα του άτυχου άνδρα.

Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί χθες για κυνήγι και τη στιγμή που κυνηγούσαν ένα ζώο, ο 60χρονος πυροβόλησε ωστόσο αντί για το θήραμα τα σκάγια έπληξαν τον 65χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα.

Για την ανάσυρσή του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και μολονότι η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που του είχαν προκληθεί.

 

  11 October, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα