Ένα γραφείο...διαφορετικό!

  14 May, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ένα γραφείο...διαφορετικό!

Γραφείο με θέα!

Ο καθένας ονειρεύεται ένα γραφείο με θέα, και πλέον του δίνεται η ευκαιρία να το αποκτήσει, με το κινητό γραφείο Nova της Work & Co.

Το Nova της Work & Co. απευθύνεται σε μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, επιτρέποντας τους να εγκαταστήσουν το γραφείο τους σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τοπία στο Κέιπ Τάουν. Αυτός ο κινητός χώρος εργασίας στεγάζεται σε ένα τρέιλερ με διάσταση 7′ επί 20′ πόδια. Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και διαθέτει wifi, Apple TV / Smart TV, εκτυπωτή, μπάνιο και μια μικρή κουζίνα, έτσι ώστε μια ομάδα 6 ατόμων να μπορεί να δουλέψει στον κομψό αυτό χώρο εργασίας, ενώ έχει θέα στην πόλη από το Signal Hill ή τα κύματα στο Mouille Point. Παρόλο που υπάρχουν πέντε προεπιλεγμένες τοποθεσίες για να διαλέξει κάποιος, μπορεί επίσης να επιλέξει τον δικό του προορισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση για μισή ή ολόκληρη ημέρα, επιλέγοντας την αγαπημένη τους τοποθεσία. Ο οδηγός της εταιρείας παραλαμβάνει τα άτομα και τα μεταφέρει στην τοποθεσία, ενώ είναι διαθέσιμος για πρόσθετες υπηρεσίες καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι ένα έξυπνο concept που θα θέλαμε κάποια στιγμή να το δούμε και στην Ελλάδα, η οποία έχει να προσφέρει πολλές υπέροχες τοποθεσίες για να εργαστεί κάποιος.

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

  14 May, 2019 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ