Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους φορείς του Ζαρού

mesaralive.gr  26 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους φορείς του Ζαρού

Οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. του Παγκρήτιου Λαογραφικού Συλλόγου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαρού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη συναυλία για την ενίσχυση του ιατρείου Ζαρού.

Όλους (συνδημότες μας και μη) όσους τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωσή μας, δίνοντας μας θάρρος και αισιοδοξία να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Boğaz Musique που μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά μέχρι το πρωί.

Επίσης ευχαριστούμε όχι μόνο για την παρουσία τους αλλά και την προσφορά τους, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Βουλευτή ΣΥΡΖΑ Ν. Ηρακλείου Βαρδάκη Σωκράτη, την Διεύθυνση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, τον Λιναρδάκη Στέλιο ιατρό διατροφολόγο του Βενιζελείου Νοσοκομείου, τους γιατρούς του ιατρείου μας, Γρηγόρη Λουλάκη και  Ρένα Καρδαμάκη, την Προισταμένη του Κ.Υ Μοιρών, Τσικαλά Κατερίνα, τον πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου Βαβουρανάκη Χάρη, τον Δήμαρχο Αρμουτάκη Γιώργο. Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και πάνω από όλα την κοινωνία της Μεσσαράς που έδειξε ότι με αλληλεγγύη μεταξύ μας μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά!

 

mesaralive.gr  26 August, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ