Ετοιμάζει βαλίτσες για Πεκίνο ο Χρυσός Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  30 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ετοιμάζει βαλίτσες για Πεκίνο ο Χρυσός Μανώλης Στεφανουδάκης

Τα Μετάλλια από τους αγώνες στο Μαρόκο, αφιερωμένα στους Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο και Παγκόσμιος πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης, για άλλη μια φορά ξεχώρισε και έφερε την Ελλάδα στο βάθρο των νικητών στο πρώτο του ταξίδι στο Μαρόκο. Η αγωνιστική προετοιμασία συνεχίζεται, με τον Μανώλη να παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας F54.

 Αν και το άθλημά του είναι ο Ακοντισμός, την Παρασκευή  δήλωσε δυναμικό παρόν, για άλλη μια φορά, και στη σφαιροβολία. Ο Μανώλης συμμετέχοντας στο 3rd International Athletics Meeting του Marrakech ,στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κατάφερε  να κατακτήσει το Ασημένιο μετάλλιο με βολή στα 8,02 μ.

 Και βέβαια αυτή ήταν η αρχή μόνο, αφού το Σάββατο ο Μεσσαρίτης Γίγαντας συμμετείχε στο αγώνισμα του ακοντισμού και με το ‘’χρυσό’’ του ακόντιο κατέκτησε για άλλη μια φορά την πρώτη θέση. Ο Μεσσαρίτης Παραολυμπιονίκης πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση με βολή 28,25μ., σε μια διοργάνωση με υψηλό συναγωνισμό. Ο Κρητικός Αθλητής εκπροσώπησε την χώρα μας για πρώτη φορά σε αγώνες στο Μαρακές, συνοδευόμενος από τον Μεσσαρίτη προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε δήλωση του αναφέρει:

‘’ Άλλη μία διοργάνωση έφτασε στο τέλος της με αρκετά καλές επιδόσεις , ένα ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία και ένα χρυσό στον ακοντισμό. Oι αγώνες συνεχίζονται.  Σε 10 μέρες θα λάβουμε μέρος σε διοργάνωση στο μακρινό Πεκίνο, σε μία χώρα που και εκεί πάμε  για πρώτη φορά. Στην Κίνα περιμένουμε ότι θα γνωρίσουμε καινούργιους αθλητές και καινούργια γήπεδα και θα αγωνιστούμε κι εκεί, όπως σε κάθε χώρα που πάμε, όπως εμείς ξέρουμε. Κλείνοντας τις δηλώσεις μου αυτή τη φορά θα ήθελα αυτά τα μετάλλια να τα αφιερώσω σε δύο Έλληνες, που υπηρετώντας την πατρίδα τους, ξαφνικά βρέθηκαν αιχμάλωτοι στις φυλακές της Τουρκίας, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός πολιτικού. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γι’ αυτούς. Κουράγιο στις οικογένειές τους.

Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ  το ταξίδι του πρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

-Την οικογένεια μου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

-Και τέλος ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους χορηγούς μας. Στους ανθρώπους  που έχουν πιστέψει σε εμάς, είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν ηθικά και οικονομικά σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του πρωταθλητισμού, χωρίς  τους οποίους δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά τους συνεχίζουν να προσφέρουν:

 

* ο μεγάλος μου χορηγός ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

 

τα μέλη των εταιρειών:

*         ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*         ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*         MINOAN LINES,

*         ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*         ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*         ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

*         ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*         ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           και το νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

 

mesaralive.gr  30 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα