Έτοιμη για το  «Κυνήγι» της διασκέδασης «Χωρίς Σύνορα» η Νεολαία Φαιστού ΔΡΩ (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  15 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έτοιμη για το  «Κυνήγι» της διασκέδασης «Χωρίς Σύνορα» η Νεολαία Φαιστού ΔΡΩ (Φωτογραφίες)

Φώτο: mesaralive

Την τέταρτη συνεχή διοργάνωση του κυνηγιού «ΘησαΔΡΩν» διοργανώνει φέτος η Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, η οποία φέρνει και μια καινούργια δράση που αναμένεται να ανεβάσει το κέφι στα ύψη, λίγες μέρες πριν το Κυνήγι.

Χθες  Κυριακή το απόγευμα  στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του κυνηγιού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, καθώς και η «Πλατεία χωρίς Σύνορα» μια πρωτότυπη δράση που πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο δήμο Φαιστού, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου! Το mesaralive.gr παρακολούθησε την παρουσίαση την οποία έκανε ο κ. Μιχάλης Μυρτάκης, στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες, όπου καταγράφηκε έντονο  το ενδιαφέρον των νέων της περιοχής αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία!  

Το Κυνήγι ΘησαΔΡΩν

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στο Πολύεντρο, έγινε σύντομη αναφορά στις προηγούμενες διοργανώσεις, ενώ παρουσιάστηκαν οι όροι συμμετοχής, ο σκοπό της διοργάνωσης, τα στοιχεία που αλλάζουν φέτος, και δόθηκαν λεπτομέρειες για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν, ενώ λύθηκαν και απορίες που είχαν οι παριστάμενοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κυνήγι ΘησαΔΡΩν που θα πραγματοποιηθεί στα όρια του Δήμου Φαιστού,  θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου έως τις 23:59, ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και ο χορός των ομάδων που θα συμμετέχουν στο Κυνήγι. Ο χορός θα πραγματοποιηθεί στο Διπλό  café , ενώ οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν και τον πρώτο γρίφο για το Κυνήγι της Κυριακής. Σημαντικό στοιχείο του φετινού κυνηγιού, το γεγονός ότι η νικήτρια ομάδα θα διοργανώσει  το 5ο Κυνήγι ΘησαΔΡΩν το 2017!

Η Πλατεία χωρίς Σύνορα

Όσον αφορά την Πλατεία χωρίς σύνορα, που θα πραγματοποιηθεί στις Μοίρες την ερχόμενη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου,  οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ο αριθμός των μελών κάθε ομάδα θα πρέπει να είναι από 5-10, ενώ κάθε ομάδα θα επιλέξει και το χρώμα της στη φόρμα συμμετοχής.  Απαραίτητα εφόδια για κάθε ομάδα θα είναι το λάβαρό της, καθώς και τα μπλουζάκια της ομάδας στο χρώμα επιλογής της.

Όσοι έχουν πάρει μέρος στα παιχνίδια και συμμετάσχουν στο κυνήγι,  θα έχουν μια κάρτα βοήθεια για κάποιον από τους γρίφους . Ωστόσο αν  δυο ομάδες των παιχνιδιών  ενωθούν σε μία στο κυνήγι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τη μια κάρτα βοήθειας.

Το mesaralive.gr θα παρουσιάσει ξεχωριστά τις δύο δράσεις με πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε επόμενες αναρτήσεις του! 

 

mesaralive.gr  15 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα