Έτοιμος ο ΟΦΗ για Παναιτωλικό

  10 September, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Έτοιμος ο ΟΦΗ για Παναιτωλικό

Τη νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο ΟΦΗ επί του Πλατανιά το Σάββατο στο Παγκρήτιο παίρνοντας παράλληλα και την ρεβάνς για την ήττα στο Μάλεμε με 1-0. Ο ΟΦΗ έδειξε έτοιμος για το πρωτάθλημα παρά τις απουσίες των Μάνου, Μεγιάδο, Φερέιρα και Γιαννούλη οι οποίες ωστόσο δεν φάνηκαν.

Ειδικά στο α’  μέρος ο ΟΦΗ έκανε σπουδαίο παιχνίδι μεσοεπιθετικά με τους Σακόρ, Ναμπί, Νέιρα, Σεμέντο, Φιγκειρέντο και Βαζ  να ζωγραφίζουν στο τερέν του Παγκρητίου. Αποτέλεσμα αυτής της εικόνας ήταν ο ΟΦΗ να πετύχει τρία γκολ στα πρώτα 40’.

Πολύ καλά πήγε όμως και αμυντικά όπου πέρα από το γκολ του Λουκίνα και ένα δοκάρι δεν κινδύνευσε καθόλου. Ο Σίμος παρέταξε κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαρινάκη, Νάστο που κράτησαν την θέση τους και δεν αποκλείεται να τους δούμε και το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Γουάλι (στο β’ μέρος έπαιξε ο Σωτηρίου), οι  Μπράουν, Δεληγιανίδης στα άκρα, οι Μαρινάκης, Νάστος στο κέντρο της άμυνας, Σακόρ, Νέιρα μπροστά τους, ο  Ναμπί δεκάρι, Σεμέντο, Βαζ στα πλάγια και ο  Φιγκειρέντο στην κορυφή της επίθεσης.

Κορυφαίος του ΟΦΗ ο Νέιρα και πολύ καλοί οι Ναμπί, Βαζ, Σακόρ και Μαρινάκης.

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στο α’ ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 14’ με κεφαλιά ψαράκι του Βαζ μετά από σέντρα του Σακόρ.

Στο 21’ από κόρνερ του Βαζ και μετά από συνδυασμό με τον Ναμπί ο τελευταίος με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 29’  ο Ναμπί έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να έρθει το 40’ όταν μετά από εξαιρετική συνεργασία Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ ο Φιγκειρέντο πλάσαρε εύστοχα για το 3-0.

Λίγο πριν βγει το ημίχρονο (44’)  ο Λουκίνας με δυνατό σουτ μείωσε σε 3-1 για τον Πλατανιά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον ΟΦΗ πάντως να ελέγχει το ματς.

Στο 50’ ο Λουκίνας έχασε την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και ο ΟΦΗ στο 65’ σε φάουλ του Ναμπί.

Ο Γιώργος Σίμος από το 55’ και μετά σταδιακά άλλαξε όλη την ομάδα δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες ενώ το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Τάτσης.

ΟΦΗ: Γουάλι (46’ Σωτηρίου), Νάστος (82’ Περδίκης), Μαρινάκης, Μπράουν (66’ Κουτρουμπής), Δεληγιαννίδης (57’ Κοροβέσης), Νέιρα (82’ Νοικοκυράκης), Σακόρ (66’ Στάικος), Ναμπί, Σεμέδο (82’ Σουρνάκης), Βαζ (57’ Τσιλιανίδης), Φιγκεϊρέδο (82’ Ντίνας)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μαντζάρης (46’ Γκοτ), Ρεβυθόπουλος (66’ Παπαδόπουλος), Μάικιτς, Σάαντο, Τσαμούρης, Σμυρλάκης (46’ Μποσέτι), Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Καραγκούνης), Πασχαλάκης (46’ Ποζατζίδης), Νίλι (75’ Κωστίκος), Μιγκέλ (75’ Καρβούνης), Λουκίνας (58’ Λεϊρία).

 

  10 September, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ