Ευχές για την Δημοτική Βιβλιοθήκη “Μανώλης Μαρκάκης” από τη ΔΡΩ

mesaralive.gr  22 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ευχές για την Δημοτική Βιβλιοθήκη “Μανώλης Μαρκάκης” από τη ΔΡΩ

Φωτο: mesaralive.gr

Την σπουδαιότητα της δημιουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης "Μανώλης Μαρκάκης" επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ομάδα Νεολαίας Φαιστού "ΔΡΩ"

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Φαιστού  "Μανώλης Μαρκάκης",η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Φαιστού "ΔΡΩ" εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του σπουδαίου έργου. Υπενθυμίζει μάλιστα  ότι η ΔΡΩ αναμένει  την παραχώρηση αίθουσας της βιβλιοθήκης για να συνεχίσει το σημαντικό έργο της και να προσφέρει στους νέους της περιοχής ένα χώρο δημιουργίας  και έπνευσης! Η ΔΡΩ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το έργο αυτό, αναγκαίο όσο τίποτα για τον τόπο μας. Η πνευματική τροφή είναι η πιο σημαντική για το κτίσιμο μιας υγιούς κοινωνίας και θεωρούμε ότι θα είναι η βάση για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Συγχαίρουμε όλους που έτρεξαν για αυτό και ανυπομονούμε με την παραχώρηση αίθουσας της βιβλιοθήκης να εκπληρωσουμε το μεγάλο μας όνειρο δημιουργώντας ένα χώρο για όλους τους νέους" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η "ΔΡΩ".

 

 

mesaralive.gr  22 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα