Φαντ Σιπ: Έχει ενδιαφέροντες παίκτες ο ΟΦΗ

  21 December, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Φαντ Σιπ: Έχει ενδιαφέροντες παίκτες ο ΟΦΗ

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαντ Σιπ, βρέθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ και πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε στο novasports.gr για την Εθνική, τον ΟΦΗ, τον Νικο Μαχλά και την ανυπομονησία για τα φιλικά του Μαρτίου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

Τον λόγο της παρουσίας του στην Κρήτη:

«Είμαι εδώ για να δω τον αγώνα και να αναλύσω τους παίκτες, αλλά και για να δω τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ. Πάντα είναι ενδιαφέρον για μένα να βλέπω τα προπονητικά κέντρα των ομάδων. Επίσης είχα μια πρόσκληση από τον Νίκο Μαχλά, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.»

Το αν βλέπει στους παίκτες που παρακολουθεί ποιότητα με εκείνη του Μαχλά:

«Σήμερα μίλησα με δύο μεγάλους παίκτες όπως είναι ο Γιώργος Σαμαράς και ο Νίκος Μαχλάς. Στην τωρινή ομάδα έχουμε τον Βαγγέλη Παυλίδη που παίζει στην Ολλανδία και τον Ευθύμη Κουλούρη που παίζει στην Γαλλία, είναι δύο καλοί επιθετικοί με ποιότητα ωστόσο είναι νέοι και πρέπει να αποδείξουν πολλά. Είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα πορεία τους.»

Την ομάδα του ΟΦΗ και τους Έλληνες παίκτες του:

«Ο ΟΦΗ παίζει καλό ποδόσφαιρο, είχα δει και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου κέρδισε, αλλά και με τον Ολυμπιακό που τον δυσκόλεψε. Έχουν καλή ποδοσφαιρική φιλοσοφία.Έχει ενδιαφέροντες παίκτες ο ΟΦΗ και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όπως και ο Παναθηναϊκός. Ως ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να παρακολουθώ συνέχεια νέους παίκτες και να είμαι ανοιχτός».

Την ανυπομνησία των διεθνών να έρθει ο Μάρτης για να ξαναμαζευτούν:

«Είναι ένα καλό σημάδι. Δείχνουν τον ενθουσιασμό τους και τον ενθουσιασμό τους να παίξουν ξανά για την Εθνική ομάδα. Έχουν δείξει επίσης πως μπορούν να παίξουν αποτελεσματικά επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, και οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το στιλ διαφορετικά δε θα ήταν χαρούμενοι, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.»

Το τί κάνει ακριβώς για την Εθνική ομάδα αυτόν τον καιρό:

«Κάναμε μια παρουσίαση στους προπονητές των μικρότερων εθνικών ομάδων για να τους εξηγήσουμε πως δουλεύουμε, πως προπονούμε και πως παίζουμε. Κάναμε επίσης μια προπόνηση με την νέα Κ19 που επί της ουσίας είναι Κ18 και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό. Επίσης θα συνεχίσουμε να έχουμε επικοινωνία με τους παίκτες. Παρακολουθώ τα παιχνίδια τους και έχω κάποια επικοινωνία με μηνύματα και τηλέφωνα. Δε μπορώ να κάνω περισσότερα αυτή τη στιγμή.»

 

  21 December, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα