Φυλάξτε τα μαγιό – Συνεχίζεται το καλοκαιρινό «φθινόπωρο» στην Κρήτη

Ρεπορτάζ: Αγαπάκη Μαρία  21 June, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
Φυλάξτε τα μαγιό – Συνεχίζεται το καλοκαιρινό «φθινόπωρο» στην Κρήτη

Ένα καλοκαίρι που μοιάζει περισσότερο με φθινόπωρο είναι το φετινό.

Τα μαγιό και τα αντηλιακά μένουν καλά φυλαγμένα ακόμα αφού ο καιρός, εδώ και μια εβδομάδα περίπου, δεν ευνοεί ιδιαίτερα τις βουτιές στη θάλασσα, εκτός κι αν ανήκετε στην κατηγορία των… τολμηρών.

Συννεφιά, τοπικές μπόρες, υγρασία, ψύχρα και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού τις τελευταίες επτά ημέρες.

Και απ’ ότι φαίνεται παρόμοιο σκηνικό θα διατηρηθεί μέχρι και το Σάββατο αφού ο καιρός μας αφήνει να αντικρίζουμε τη θάλασσα μόνο από την παραλία, σαν απόστρατοι ναυτικοί.

Από αύριο Πέμπτη λοιπόν θα συνεχιστούν οι τοπικές μπόρες στα ορεινά της Κρήτης, κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νησιού.

Την Παρασκευή πρόσκαιρες μπόρες θα σημειώνονται το απόγευμα μόνο στα ορεινά ενώ από το Σάββατο περιμένουμε βελτίωση με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες μόνο νεφώσεις.

Ωστόσο, η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά, αλλά την Παρασκευή θα ενισχυθούν οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, όπως αναφέρει στο neakriti.gr o μετεωρολόγος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Σταύρος Ντάφης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τον καιρό στην Κρήτη με ειδικά γραφήματα για τη σκόνη, τις βροχοπτώσεις και τη θερμοκρασία σε περιοχές του νησιού πατώντας τη διεύθυνση: http://www.meteo.gr/crete/.

 

Αγαπάκη Μαρία

neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Αγαπάκη Μαρία  21 June, 2018 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα