Γεμάτος εκδηλώσεις ο Φεβρουάριος για τη ΔΡΩ

mesaralive.gr  13 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γεμάτος εκδηλώσεις ο Φεβρουάριος για τη ΔΡΩ

Αρχής γενομένης από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση σχετικά με τα παιχνίδια ''Πλατεία χωρίς σύνορα'' και το 4ο Κυνήγι Θησαδρών ''Η Μηχανή του χρόνου'', ο Φεβρουάριος είναι «γεμάτος» για την Ομάδα Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ.

Συγκεκριμένα:

14 Φεβρουαρίου

Ενημέρωση σχετικά με τα παιχνίδια ''Πλατεία χωρίς σύνορα'' και το 4ο Κυνήγι Θησαδρών ''Η Μηχανή του χρόνου'' στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες στις 5 το απόγευμα

16 Φεβρουαρίου
Συνδιοργάνωση με το ΚΕΚ Δια βίου Μόρφωση ομιλίας του καθηγητή Νικου Λυγερού με θέμα ''Θεωρία Παιγνίων'' στην αίθουσα του ΚΕΚ. Ένας τρόπος για να παίρνετε  τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις σε κάθε έκφανση της προσωπικής σας και επαγγελματικής σας ζωής.

17 Φεβρουαρίου
Συνδιοργάνωση με το Gallery cafe ομιλίας του καθηγητή Νίκου Λυγερού με θέμα ''Η Φαιστός ως ελκυστής της ΑΟΖ''. Ο καλύτερος τρόπος για να είσαι ο κερδισμένος των εξελίξεων είναι να τις γνωρίζεις και να εχεις προσαρμοστεί αναλόγως. Θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε πως θα είναι ο δημος Φαιστού στην επόμενη δεκαετία.

21 Φεβρουαρίου
Παιχνίδια. Η μεγαλύτερη διοργάνωση παιχνιδιών που έχει γίνει ποτέ στο δήμο Φαιστού. ''Πλατεία χωρίς σύνορα''. Ελάτε να δείτε τα πιο εκπληκτικά παιχνίδια που έχουμε φτιάξει...κυρίως για τα μεγάλα παιδιά.

28 Φεβρουαρίου
4ο κυνήγι θησαδρών. ''Η Μηχανή του χρόνου'' Αυτό το κυνήγι θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστο. Φτιάξε την καλύτερη ομάδα για να λύσεις τα πιο δυνατά μυστήρια του δήμου Φαιστού.

 

mesaralive.gr  13 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα