Για τις αρχαιρεσίες του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων...

  15 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Για τις αρχαιρεσίες του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων...

Πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων, η οποία έπειτα από απολογισμό της θητείας 2016-2019 του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε να προχωρήσει σε αρχαιρεσίες, σύμφωνα με το καταστατικό, και εξέλεξε Εφορευτική Επιτροπή.

«Η Εφορευτική Επιτροπή συνεδρίασε και αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, οι εκλογές να πραγματοποιηθούν τις παρακάτω μέρες στις εξής τοποθεσίες:

 

Τετάρτη 16/10, μεταξύ 5 μμ και 8 μμ στον Πύργο (αίθουσα δημαρχείου)
Πέμπτη 17/10, μεταξύ 5 μμ και 8 μμ στα Πραιτώρια (παλιό δημοτικό σχολείο)
Παρασκευή 18/10, μεταξύ 5 μμ και 8 μμ στο Τεφέλι (καφενείο Βουγιούκα Νίκου)
Σάββατο 19/10, μεταξύ 5 μμ και 8 μμ στο Μεσοχωριό (καφενείου Σταύρου)
Κυριακή 20/10, μεταξύ 5 μμ και 8 μμ στον Χάρακα (πρώην καφετέρια ΜΠΟΚΟΚΟ).

 

Καλούμε κάθε μέλος του Αγροτικού Συλλόγου να συμμετέχει στις εκλογές, και κάθε παραγωγό αγροτοκτηνοτρόφο που το επιθυμεί να γίνει μέλος του Συλλόγου, επί τόπου, και να ψηφίσει, καταβάλλοντας 2 ευρώ για την εγγραφή του.

Συνάδελφοι, τα προβλήματά μας για την επιβίωση είναι πολλά, και δεν κοιτάνε την πολιτική τοποθέτηση του καθένα. Μόνο μέσα από το δυνάμωμα της οργάνωσής μας, της κοινής μας πάλης με συγκεκριμένα αιτήματα και προσανατολισμό που ακουμπάνε στα συμφέροντα του μικρομεσαίου παραγωγού μπορούμε να αντιπαλέψουμε τις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν!», αναφερει η σχετικη ανακοινωση.

 

  15 October, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα