Η απάντηση της δημάρχου Γαύδου μετά το “παράπονο” της Κλ. Ρένεση για το νερό

https://www.cretalive.gr/  09 August, 2022 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Η απάντηση της δημάρχου Γαύδου μετά το “παράπονο” της Κλ. Ρένεση για το νερό

"Προφανώς πρόκειται για άλλη βρύση που συνδέθηκε παράνομα και όχι από το Δήμο”, ξεκαθαρίζει η κ. Στεφανάκη

Απάντηση στα όσα υποστήριξε μέσω κοινωνικών δικτύων η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, περί κλεισίματος  της δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές στο Σαρακήνικο από κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου δίνει η δήμαρχος Λί λιαν Στεφανάκη.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα "Πατρίς" αναφερόμενη στην έκταση που πήρε ανάρτηση της ηθοποιού Κλέλιας Ρένεση που κάνει διακοπές στο ακριτικό νησί είπε σχετικά “Έχουμε 3 δημοτικές ντουζιέρες, οι 2 λειτουργούν με κέρματα, η μία είναι δωρεάν για το ντουζ των κατασκηνωτών και δεν κλείσαμε καμία από αυτές. Προφανώς πρόκειται για άλλη βρύση που συνδέθηκε παράνομα και όχι από το Δήμο”.

Παράλληλα η κ. Στεφανάκη, σχολίασε πως "το νησί έχει περιορισμένους υδάτινους πόρους τους οποίους πρέπει να διαχειριζόμαστε σωστά. Το φαντάζεστε για παράδειγμα ξαφνικά να κοπεί στις ταβέρνες το νερό; Είναι ευθύνη του Δήμου η διαχείριση του νερού γιατί αν μείνουμε χωρίς νερό, πάλι ο δήμος θα φταίει”.

 

Τι έγραφε στην ανάρτηση της η γνωστή ηθοποιός

«Είναι 8 Αυγούστου στο νησί της Γαύδου και κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου θεώρησε σωστό να έρθει να κλείσει και την δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές του Σαρακήνικου (μη φανταστείτε πολυτέλειες, ένα βρυσάκι να ξεπλένεις τα παιδιά από τα αλάτια). Όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου κι ενώ όλοι έχουμε στηριχθεί σ’ αυτό το βρυσάκι και φέρνουμε τα παιδιά μας εδώ, αυτοί μου απάντησαν πως η Γαύδος δεν έχει νερό και δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν νερό στους κατασκηνωτές.

Όταν τους είπα, με χαρά να πληρώσω και να ενισχύσω κι εγώ μια κατάσταση (ούσα νησιώτισσα ξέρω τι πάει να πει έλλειψη νερού), που είναι η ντουζιέρα, μου υπέδειξαν μια ένα χιλιόμετρο μακριά!!! Όταν τους είπα πως τα παιδιά δεν μπορούν να περπατάνε τόση ώρα μέσα στο λιοπύρι του Λιβυκού για να ξεπλύνουν το σωματάκι τους, μου απάντησαν πως θα φτιάξουν κι εδώ ντουζιέρες με κέρματα. Πότε; Ρώτησα! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ μου απάντησαν.

Πώς γίνεται ν’ αγαπάς και να στηρίζεις έναν τόπο, και να σ’ αφήνουν τόσο εκτεθειμένο… Πώς γίνεται να μην υπάρχει μέριμνα από τις αρχές για μια φρόνιμη λύση προς όλες τις κατευθύνσεις πριν φτάσουμε στη μέση Αυγούστου με την παραλία του Σαρακήνικου γεμάτη οικογένειες και παιδιά… Υγ. Είναι πολιτική μου στάση και θέση να στηρίζω τη Μεθόριο και τους ανθρώπους της… Σε καλό να μου βγει…», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 

https://www.cretalive.gr/  09 August, 2022 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα