Η Κρήτη αποχαιρετά σήμερα την Βιργινία της

  22 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Η Κρήτη αποχαιρετά σήμερα την Βιργινία της

Λίγες ώρες απομένουν από τη στιγμή που η Κρητική γη θα «δεχτεί» τη σορό της Βιργινίας Μανάσακη. Της αγαπητής αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου που το νήμα της ζωής της κόπηκε πρόωρα το μεσημέρι της Παρασκευής έχοντας χτυπηθεί η ίδια από την επάρατη νόσο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το μεσημέρι ενώ από τις 2 η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου εκεί όπου αναμένεται να συρρεύσει πλήθος κόσμου, για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια που όπως και όλοι όσοι την γνώριζαν αδυνατεί να πιστέψει ότι ο δικός της άνθρωπος,  μια γυναίκα μόλις 42 ετών τόσο δραστήρια και αγαπητή στην τοπική κοινωνία έφυγε νωρίς για το δικό της μοναχικό ταξίδι.Την αποχαιρετιστήρια ομιλία θα εκφωνήσει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.  

Η ταφή της θα γίνει στο νέο κοιμητήριο εκεί όπου αναμένεται να παιχτεί και η τελευταία πράξη του δράματος.

Το πένθος για το Ηράκλειο και την Κρήτη ολόκληρη για τον πρόωρο χαμό της Βιργινίας είναι βαρύ .

Η ιδιαιτέρως αγαπητή στον χώρο της αυτοδιοίκησης και στην κοινωνία Βιργινία Μανασάκη - Ταβερναράκη έφυγε χτυπημένη από την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Έδωσε ακούραστα μέχρι και το τελευταίο λεπτό σκληρή μάχη αλλά τελικά νικήθηκε και άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα έπειτα από μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αναρίθμητα είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα και οι ανακοινώσεις από εκπροσώπους φορέων και αρχών. Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης κι όλοι όσοι την γνώρισαν θα πουν αύριο το αβάσταχτο τελευταίο αντίο στον ιερό ναό του Αγίου Τίτου. 

 

neakriti.gr

 

  22 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα