Η Μεγαλόνησος συγχαίρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη

mesaralive.gr  25 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Η Μεγαλόνησος συγχαίρει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη

«Θρίαμβος!!!! Ο αθλητής της ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ Μανώλης Στεφανουδάκης κατακτάει ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο!!!!»

αναφέρεις σε ανακοίνωσή της η Μεγαλόνησος συγχαίροντας τον Μεσαρίτη Γίγαντα Αθλητή!

Συγκεκριμένα αναφέρει :

«Χρυσός  ο Μεσσαρίτης  Παραολυμπιονίκης του Ρίο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ  στο Λονδίνο!!!!! Για ακόμη μια φορά ο τίτλος  του  Παγκόσμιου πρωταθλητή του ανήκει . Με βολή στα 29,51 κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του F54 στον ακοντισμό .

Η Μεγαλόνησος τον συγχαίρει καθώς και τους προπονητές του γι΄ αυτή  την νέα μεγάλη επιτυχία!!!».

 

Σ. Βαρδάκης: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που συνεχίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο»

 

Με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ στο Λονδίνο από το Μανώλη Στεφανουδάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«H παγκόσμια κλάση του Μανώλη φάνηκε ήδη από τον παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου το 2012 όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η συνέχεια μέχρι σήμερα λαμπρή και η προσπάθεια του είναι όχι μόνο αξία συγχαρητηρίων αλλά και παράδειγμα πίστης και δύναμης που σε συνδυασμό με το υψηλό αγωνιστικό φρόνημα τον οδήγησαν στην κορυφή για μια ακόμη φορά. Μετά το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα του 2015 και στους Παραολουμπιακούς του Ρίο πέρσι, ήρθε η σειρά για ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και μάλιστα με ρεκόρ αγώνων. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον άνθρωπο που συνεχίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο.»

 

ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Ευχές από το Γιάννη  Ξηρουδάκη

Τις δικές του ευχές έστειλε στο Μανώλη Στεφανουδάκη με δήλωσή του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Φαιστού κ. Γιάννης Ξηρουδάκης. Ο κ. Ξηρουδάκης αναφέρει «Για άλλη μια φορά κατέκτησες την κορυφή ! Απέδειξες ξανά ότι με το πάθος και την αγωνιστικότητα σου είσαι ο κορυφαίος αθλητής στον κόσμο ,στην κατηγορία σου F54 στον ακοντισμό!!! Ως φίλος , αλλά και εκ μέρους όλων των συνδημοτών μας σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την νέα σου αυτή διάκριση που μας γεμίζει χαρά, ευτυχία και περηφάνια. ΘΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΑΝΏΛΗ !!!》

 

mesaralive.gr  25 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ