Ηρακλειο: Πολύτεκνη οικογένεια στο δρόμο-Έκκληση για βοήθεια από τον πατέρα

  05 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ηρακλειο: Πολύτεκνη οικογένεια στο δρόμο-Έκκληση για βοήθεια από τον πατέρα

Οικογένεια με 3 παιδιά στο δρόμο-Σε απόγνωση ένας οικοδόμος, ψάχνει σπίτι για την οικογένειά του

Κραυγή αγωνίας για την οικογένεια ενός οικοδόμου στο Ηράκλειο ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει το νοίκι του σπιτιού του και από απόψε το βράδυ ο ίδιος και η οικογένειά του θα μείνουν χωρίς στέγη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 13, 12 και 6 εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας. Λόγω της κρίσης και του γεγονότος ότι δεν είχε δουλειά, αδυνατούσε να πληρώσει το νοίκι του σπιτιού που έμενε με αποτέλεσμα ο σπιτονοικοκύρης να του κάνει έξωση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων νομού Ηρακλείου κ. Γωνιανάκη ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr: «Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε σαν οικοδόμοι ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα. Έχουμε αντιμετωπίσει δεκάδες άλλα θέματα συναδέλφων, όμως κάτι τέτοιο είναι για τους οικοδόμους του Ηρακλείου πρωτοφανές».

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως «ο Α.Α. τώρα βρήκε δουλειά όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα σπίτι αυτή τη στιγμή. Επικοινώνησε με το Δήμο Ηρακλείου και εμείς έχουμε απευθυνθεί στην Περιφέρεια Κρήτης για να δούμε αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη υποδομή για την οικογένεια. Μάλιστα απόψε θα κάνουμε Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τη συγκεκριμένη περίπτωση».

Ο κ. Γωνιανάκης τονίζει ότι αναζητείται έστω ένας άνθρωπος για να φιλοξενήσει την οικογένεια προκειμένου να μη μείνουν στο δρόμο ο οικοδόμος, η σύζυγός του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και αν οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο την οικογένεια, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του συνδικάτου: 2810 280300.

 

  05 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα