Ήττα για την Πυργιώτισσα 4-1 από το Ασήμι που πλησίασε την κορυφή

mesaralive.gr  06 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ήττα για την Πυργιώτισσα 4-1 από το Ασήμι που πλησίασε την κορυφή

Με σκορ 4-1 επικράτησε το Ασήμι της Πυργιώτισσας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και με τη νίκη αυτή έμεινε μόνο στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ΟΦΗ 94 που ήρθε ισόπαλος με τα Δειλινά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10΄ με πλασέ του Καφετζόπουλου, για να έρθει το 42΄ όπου ύστερα από συνδυασμό Γοραντωνάκη – Βαρδάκη, ο πρώτος με σουτ από πλάγια θέση πέτυχε το 2- 0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου 45λέπτου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 52΄  ο Γοραντωνάκης με το 2ο προσωπικό του τέρμα  «έγραψε» το 3-0.
Στο 80΄ ο Μπέικο δεν σταμάτησαν την πίεση και μόλις στο 52ο λεπτό κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Γοραντονάκη ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 3-0.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να φτάσουν και σε τέταρτο τέρμα στο 80ο λεπτό με τον Μπέικο σημείωσε το 4-0, για να έρθει λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Στρατιδάκης να μειώσει για την Πυργιώτισσα στο τελικό 4-1.

Άσήμι: Κοκκινάκης, Λεντιδάκης, Γοραντωνάκης, Ανδρουλάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Ιβάνοφ, Μουντράκης(70΄ Μαζιτζής), Βαρδάκης(75΄ Μπέικο), Καφετζόπουλος, Χατζάκης, Έντισον(60΄ Χατζηπαυλίδης)

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Στρατιδάκης, Γκλεζάκος, Λενιδάκης, Μανουσάκης, Μπέρμπερης, Μακριδάκης, Καρβουνάκης(60΄ Μάνος), Γκινίκα, Κατσικαλάκης, Τσαλαπάτης (15΄ Αυγενάκης)

 

mesaralive.gr  06 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα