Ισόπαλος 2-2 στην Πάτρα ο Πλατανιάς

  04 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ισόπαλος 2-2 στην Πάτρα ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς έπαιξε σαν "παλικάρι" στην Αγιά, αποσπώντας το ισόπαλο 2-2 από την Παναχαϊκή, ξεκινώντας έτσι το 2020 με επιτυχία. Τα πράγματα θα μπορούσαν πάντως να είναι ακόμη καλύτερα εφόσον είχαν αποφευχθεί τα δύο φτηνά γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Γιάννη Τάτση.

Συγκεκριμένα, αυτό οφείλεται σε δύο άστοχες εξόδους από τον τερματοφύλακα, Μαντζάρη, ο οποίος θα μπορούσε να έχει αποφύγει τα γκολ που δέχτηκε στο 24ο και στο 39ο λεπτό. Δύο γκολ τα οποία ήρθαν σε μια στιγμή που ο Πλατανιάς πίεζε και ειδικότερα στη φάση του δεύτερου γκολ είχε ισοφαρίσει πριν από μερικά λεπτά.

Από ‘κει και πέρα, το παιχνίδι στιγματίστηκε από 35λεπτη διακοπή! 19 λεπτά κράτησε στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα 15 στην επανάληψη λόγω της πτώσης της τάσης του ρεύματος!

Κάτω απ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ο Πλατανιάς προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, καταφέρνοντας να φτάσει στα γκολ με το κοντινό πλασέ του Κωστίκου στο 32' και το εξαιρετικό σουτ από τον Λεϊρία στο 54’. Τα γκολ για την Παναχαϊκή σημείωσαν ο Πολίμος και ο Μαυριάς.

 

  04 January, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα