Ξεκινά η μεταφορά των απορριμμάτων από το Σταθμό Μεταφόρτωσης του Τυμπακίου

mesaralive.gr  14 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ξεκινά η μεταφορά των απορριμμάτων από το Σταθμό Μεταφόρτωσης του Τυμπακίου

φωτο:mesaralive.gr

Ξεκινά σήμερα η μεταφορά των απορριμμάτων από το Σταθμό Μεταφόρτωσης του Τυμπακίου.

Ένας χώρος στον οποίο έχει συσσωρευτεί τεράστιος όγκος  σκουπιδιών, λόγω της γνωστής αδυναμίας που αντιμετώπιζε ο Δήμος Φαιστού όσον αφορά την μεταφορά των απορριμμάτων από τους τρεις σταθμούς μεταφόρτωσης Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού, στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει στο mesaralive.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Χαριτάκης, σήμερα θα είναι το κοντέινερ και στο Τυμπάκι ώστε να ξεκινήσει σιγά σιγά η απομάκρυνση των απορριμμάτων. «Πήγε το τσαπάκι των Μοιρών ωστόσο έπαθε ζημιά και επισκευάζεται.Μόλις είναι έτοιμο θα πάει και αυτό να βοηθήσει ώστε να φορτωθούν τα σκουπίδια από το Τυμπάκι» λέει ο αντιδήμαρχος.

Δεν κάνουμε εξαιρέσεις

 Ο κ. Χαριτάκης με αφορμή την αναφορά του στο Σταθμό Μεταφόρτωσης του Τυμπακίου, επισημαίνει «ακούστηκε ότι κάνουμε εξαιρέσεις και ξεκινήσαμε τη μεταφορά από τις Μοίρες και το Ζαρό.

Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος ότι  ο εργολάβος ξεκίνησε από τους Σταθμούς των Μοιρών και του Ζαρού επειδή εκεί υπήρχαν εστίες φωτιάς και ο κίνδυνος για ανάφλεξη ήταν ορατός.

Δεν κάνουμε εξαιρέσεις, απλά έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα λόγω των εστιών με τις οποίες ακόμα «παλεύουμε» στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών.

Η φωτιά στα σκουπίδια προχωρεί προς τα κάτω, έτσι θα χρειαστεί και πάλι μηχάνημα ώστε να φέρει στην επιφάνεια τα σημεία όπου υπάρχει εστία και να τα σβήσουμε με νερό για να μπορούν να φορτωθούν και να φύγουν από το Σταθμό Μεταφόρτωσης» λέει ο κ. Χαριτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, η μεταφορά των απορριμμάτων έχει ήδη ξεκινήσει από το Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών και του Ζαρού και σήμερα ξεκινά και από αυτόν του Τυμπακί

 

mesaralive.gr  14 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα