«Κάποιοι νομίζουν ότι είναι ιδιοκτησία τους η παραλία στον Κομμό»

mesaralive.gr  29 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Κάποιοι νομίζουν ότι είναι ιδιοκτησία τους η παραλία στον Κομμό»

φωτο:mesaralive.gr

Καταγγελίες έφτασαν στο mesaralive.gr από την όμορφη παραλία του Κομμού όπου όπως λένε λουόμενοι που πήγαν να κάνουν το μπάνιο τους «υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί ότι η παραλία είναι ιδιοκτησία του».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, υπάρχει κατασκηνώτρια στη θέση «Ποταμόσερμα» που εμποδίζει τους λουόμενους να καθίσουν κάτω από τα αλμυρίκια και να απολαύσουν τον ίσκιο, θεωρώντας προφανώς ότι η επί τριετίας - και βάλε - εγκατάστασή της κάθε καλοκαίρι στο συγκεκριμένο σημείο, σημαίνει ότι η παραλία είναι ιδιοκτησία της.

«Γίνεται φασαρία όταν κάποιος θέλει να κάτσει στον ίσκιο.

Θα πρέπει κάτι να γίνει γιατί τα αλμυρίκια, η παραλία και η θάλασσα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός» μας είπε άνθρωπος που πηγαίνει συχνά στον Κομμό για το μπάνιο του.

Επίσης, τα παράπονα που έρχονται από τον Κομμό αφορούν και τον τομέα της καθαριότητας, αφού αν και υπάρχει τουαλέτα, η γύρω περιοχή χρησιμοποιείται από τους λουόμενους ως υπαίθριο αφοδευτήριο.

Θα πρέπει λοιπόν όπως μας έλεγε και άνθρωπος από την περιοχή, όποιος απολαμβάνει την όμορφη παραλία του Κομμού να την σέβεται, να την κρατά καθαρή και κυρίως να μην παρεμποδίζει τους άλλους να κάνουν το μπάνιο τους και να απολαμβάνουν τον ίσκιο που προσφέρουν τα αλμυρίκια.

 

mesaralive.gr  29 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα