Κεραυνός «χτύπησε» την Ακρόπολη: Τραυματίστηκαν αρχαιοφύλακες και τουρίστες

  17 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Κεραυνός «χτύπησε» την Ακρόπολη: Τραυματίστηκαν αρχαιοφύλακες και τουρίστες

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το κέντρο της Αθήνας συνοδεύτηκε από κεραυνούς προκαλώντας πανικό αλλά και μικροτραυματισμούς.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για τον κεραυνό που έπεσε στην Ακρόπολη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (17.04.2019), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άνθρωποι.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, δύο τουρίστες περιέγραψαν τα όσα τρομακτικά έζησαν στην Ακρόπολη. Όπως είπαν, ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο, και κομμάτια αυτού πετάχτηκαν.

Ανέφεραν επίσης ότι ήταν κοντά σε μία από τους τραυματίες, η οποία ήταν μέσα στα αίματα και με καμμένα μαλλιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο κεραυνός διέλυσε το αλεξικέραυνο και τα εκδοτήρια μέσα στο οποία βρίσκονταν δυο αρχαιοφύλακες. Πρόκειται για μια 24χρονη και μια 52χρονη. Και οι δυο ελέγχονται για καρδιολογικά προβλήματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Τραυματίες επίσης είναι δύο τουρίστες. Σε ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρεται πως ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας για λόγους ασφαλείας. Το υπουργείο σημειώνει πως ο κεραυνός έπεσε στο αλεξικέραυνο κοντά στο Ερέχθειο και ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές στα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

 

  17 April, 2019 ΑΡΘΡΑ