Κλιμάκια ΣΔΟΕ-Αστυνομίας σαρώνουν την Κρήτη

  11 August, 2019 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Κλιμάκια ΣΔΟΕ-Αστυνομίας σαρώνουν την Κρήτη

Τα μεικτά κλιμάκια ΣΔΟΕ- Αστυνομίας βγήκαν...παγανιά στην Κρήτη!

Οι εντολές ήταν σαφείς: Θα πάτε παντού στις τουριστικές περιοχές, στο κέντρο της πόλης, θα σαρώσετε τα πάντα! Οπερ και εγένετο! Χθες το βράδυ μεικτά κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας, της Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ...ξεσκόνισαν τα καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου και όχι μόνο!

Ο έλεγχος δεν αφορούσε μόνο τα οικονομικά, τις αποδείξεις, τι κοβόταν και τι όχι, αλλά ακόμη και τη χρήση των κοινοχρήστων χώρων από τις ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Δημοτική αστυνομία με...μεζούρες και ηλεκτρονικά συστήματα μετρούσαν, κατέγραφαν τα πάντα, έκοβαν πρόστιμα!

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτές οι έφοδοι έγιναν νύχτα Σαββάτου όταν τα καταστήματα ήταν γεμάτα κόσμο, οι αστυνομικοί και οι ελεγκτές κινούνταν ανάμεσα στα τραπέζια...τύπου "μην ενοχλείστε" , μετρούσαν και σημειώνανε.

Φυσικά δεν έλειψαν οι γκρίνιες και οι μικροεντάσεις από καταστηματάρχες και από κόσμο που...ενοχλήθηκε από την παρουσία τους. "Τέτοια μέρα έρχεστε που θέλουμε να δουλέψουμε. τι είναι αυτά" και άλλα άκουγες όλη την ώρα...για να λαβουν την απάντηση από τους ελεγκτές: "Πότε να έρθουμε όταν είστε κλειστά";

Φαίνεται πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν εντατικά σε όλη την Κρήτη για όλη την περίοδο του Αυγούστου!

 

  11 August, 2019 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ