Κορυφώνονται οι επαφές για την κάλυψη των κενών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

cretalive.gr  02 September, 2019 ΑΡΘΡΑ
Κορυφώνονται οι επαφές για την κάλυψη των κενών ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

"Φορτσάρουν" ... στο παρά πέντε

Στο... “κόκκινο” δουλεύουν το τελευταίο διάστημα οι “μηχανές” της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης, εννέα ημέρες πριν το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του νησιού έχουν συγκεντρωθεί και καταγράφονται επισήμως, ενώ σε καθημερινή βάση υπάρχουν επαφές με το Υπουργείο Παιδείας.

Σήμερα, ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Μανόλης Καρτσωνάκης πήρε μέρος σε βιντεοδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν και οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές όλης της χώρας, υπό την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Τόσο η υφυπουργός κ. Σοφία Ζαχαράκη, όσο και η γενική γραμματέας του Υπουργείου κ. Αναστασία Γκίκα, δεσμεύτηκαν στον κ. Καρτσωνάκη και στους συναδέλφους του ότι στις 5 και 6 Σεπτέμβρη θα έχουμε το πρώτο μεγάλο “κύμα” προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών απ’ το οποίο και θα καλυφθούν τα λειτουργικά κενά των σχολείων.

Εάν όλα κυλήσουν βάσει του σχεδιασμού, οι αναπληρωτές 9-10 Σεπτεμβρίου θα έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους, ώστε “στις 11 (σ.σ του μήνα) να είμαστε καλυμμένοι σε μεγάλο βαθμό. Γι΄ αυτό δουλεύουμε όλοι”, τόνισε  ο κ. Καρτσωνάκης.

 

cretalive.gr  02 September, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα