Κρητική κουζίνα

Νόστιμοοοοο!
Αρνί με βλαστούς Αμπελιού
1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κιλό τρυφεροί βλαστοί αµπελιού
½ κιλό ραδίκια
1 µατσάκι µάραθα
1 µάτσο φρέσκα κρεµµύδια
1 µατσάκι µαϊντανό
2 αυγά
2 λεµόνια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουµε το κρέας µε το λάδι για λίγο, προσθέτουµε τα µάραθα και νερό και αφήνουµε το κρέας και τα µάραθα να σιγοψηθούν. Βάζουµε τους βλαστούς και τα ραδίκια σε νερό που βράζει να ζεµατιστούν και όταν το κρέας µισοψηθεί τα ρίχνουµε στην κατσαρόλα µαζί µε τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο και τα κρεµµύδια χοντροκοµµένα καθώς και λίγο νερό. Τα αφήνουµε να βράσουν και αυτά µέχρι να ψηθούν και µετά σβήνουµε τη φωτιά, ετοιµάζουµε το αυγολέµονο και περιχύνουµε το φαγητό.
Δείτε επίσης
-
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
Σχετικά άρθρα
- 33 μακαρονοσαλάτες και μακαρονάδες χωρίς μαγείρεμα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού
- Αρνί ρολό στο φούρνο με πατάτες και κεφαλογραβιέρα
- Τα αμπελόφυλλα δεν είναι μόνο για ντολμάδες: 18 συνταγές για να τα δείτε… αλλιώς
- Μουσακάς με μοσχαράκι κρασάτο και βασιλικό
- Ντομάτες γεμιστές: 16 συνταγές πιο καλοκαιρινές δε γίνεται