Μανιαδάκης: «Οι Μινωικές εξετάζουν την είσοδο σε νέα δρομολόγια»

mesaralive.gr  06 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Μανιαδάκης: «Οι Μινωικές εξετάζουν την είσοδο σε νέα δρομολόγια»

Οι εργασίες του 22ου παγκόσμιου συνεδρίου φιλοξενούνται φέτος για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Lagonissi Grand Resort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αντώνη Μανιαδάκη να δίνει το στίγμα για το μέλλον της κορυφαίας εταιρείας

Καλεσμένοι απ όλο τον κόσμο όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος παρακολουθούν και σήμερα τις εργασίεςαπο τις οποίες θα προκύψουν ανακοινώσεις και συμπεράσματα αναφορικά με τον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών και των logistics.

Αξίζει κανείς - μέσα απο τις τοποθετήσεις όλων των ομιλητών - να σταθεί στα όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών. Ο κ Αντώνης Μανιαδάκης επεσήμανε στη διάρκεια της ομιλίας του ότι: «είμαστε τυχεροί που είμαστε στην Κρήτη το μεγαλύτερο νησί με ισχυρή παραγωγή, αγροτικό τομέα και τουρισμό.  Με τη σημαντική υποστήριξη του ομίλου Γκριμάλντι και του προέδρου μας, Εμάνουελ Γκριμάλντι, πήραμε το μάθημά μας. Μειώσαμε στο μηδέν το δανεισμό μας την ώρα που τα δάνεια των ανταγωνιστών μας κυμαίνονται στα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα σημείωσε ότι γίνεται εξορθολογισμός του στόλου και η εταιρεία μπαίνει σε νέα δρομολόγια για να αυξηθουν τα έσοδα, ενώ είναι υπό εξέταση η είσοδος της εταιρείας και σε νέα δρομολόγια. «Οχι για όλο το Αιγαίο αλλά σε συγκεκριμένα νησιά», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Άνοιξε” η αυλαία του 22ου Συνεδρίου του Ομίλου Γκριμάλντι (εικόνες)

 

mesaralive.gr  06 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ