Μανώλης Στεφανουδάκης: «Έλληνες Παλέψτε... Αγαπημένοι και χωρίς εκφοβισμούς»

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Μανώλης Στεφανουδάκης: «Έλληνες Παλέψτε... Αγαπημένοι και χωρίς εκφοβισμούς»

Το δικό του μήνυμα μέσα από την δεύτερη κατάρριψη του Παγκοσμίου Ρεκόρ στον ακοντισμό μέσα σε λίγες μέρες, στέλνει ο μεσαρίτης «γίγαντας» Μανώλης Στεφανουδάκης!

«Έλληνες Παλέψτε... Αγαπημένοι και χωρίς εκφοβισμούς», λέει ο Μανώλης στην δήλωσή του αφιερώνοντας το νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ στην Ελλάδα και τους Έλληνες, στην οικογένειά του και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγαϊδακίων!

Γράφει ο Μανώλης:

«Ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο ακοντισμό. Μόνο λίγες μέρες έχουν περάσει από την διοργάνωση του Grosseto που εκεί για πρώτη φορά κατέκτησα το Παγκόσμιο ρεκόρ, που είδα άλλο ένα άπιαστο όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

Ειλικρινά, δεν φανταζόμουν ότι με τόση κούραση συσσωρευμένη, θα μπορούσα να κάνω παγκόσμιο ρεκόρ για δεύτερη φορά, λίγες μόνο μέρες από το προηγούμενο μου ρεκόρ.

Όμως, βλέποντας εδώ και δυο μέρες να προσπαθούν στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων και των παράλογων κομματικών αντιπαραθέσεων να διαλύσουν την πατρίδα μου, πήρα δύναμη και θάρρος κι έτσι τα κατάφερα.

Θέλω, λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρω στους συμπατριώτες μου ότι εμείς οι Έλληνες ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Το ρεκόρ μου αυτό, λοιπόν, θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Έλληνες.

Επίσης, θα ήθελα να το αφιερώσω στα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου Πηγαΐδακιων, που προσπαθούν αυτό το Σαββατοκύριακο με την πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων να συγκεντρώσουν χρήματα για τη δημιουργία ράμπας στην παραλία των Καλό Λιμένων, ώστε οι άνθρωποι με κινητικές αναπηρίες να μπορούν να απολαύσουν τη θάλασσα.

Θέλω να τους το αφιερώσω γιατί ενώ εγώ έδινα τον αγώνα μου στο στάδιο, αυτοί οι άνθρωποι αγωνίζονταν εναντίων μερικών κακόβουλων ανθρώπων που δεν θέλουν να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή και για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Αυτοί, λοιπόν, οι σκληροί άνθρωποι έκαναν καταγγελία και προσπάθησαν να διαλύσουν και να σταματήσουν τη διεξαγωγή ων εκδηλώσεων. Όμως, δε τα κατάφεραν.

Και φυσικά, στην αγαπημένη μου οικογένεια.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη μου αν δεν ευχαριστούσα τους προπονητές μου Βαρβερακη, Σκαντζακη, Ιωαννίδη, τους χορηγούς μου ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε., MINOAN LINES, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ. Και φυσικά, την Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πραγματοποίησε μια τόσο αξιόλογη διοργάνωση.

Μια διοργάνωση που δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές με ειδικές ανάγκες να ξετυλίξουν τα ταλέντα τους.

Έλληνες Παλέψτε... Αγαπημένοι και χωρίς εκφοβισμούς».

 

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα