Mε καταγωγή από το Τυμπάκι ο νέος Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

  01 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Mε καταγωγή από το Τυμπάκι ο νέος Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

Αυτός είναι ο Αντώνης Τζωρτζακάκης-Έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία κερδίζοντας την αναγνώριση και το σεβασμό στην αγορά τηλεπικοινωνιών

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του υπουργείου Ψηφιακής Ανασυγκρότησης έχει αναλάβει εδώ και λίγες μερες ο Αντώνης Τζωρτζακάκης , έμπειρο στέλεχος της τηλεπικοινωνιακής αγοράς, οποίος είχε παραιτηθεί από τη Wind τον περασμένο Φεβρουάριο.

Άνθρωπος της αγοράς με σημαντική σταδιοδρομία 

Ο Αντώνης Τζωρτζακάκης κατέχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

 Παρα το νεαρό της ηλικίας του,είναι στέλεχος με πολυετή και σημαντική εμπειρία στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά τηλεπικοινωνιών όπου και έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης σε εταιρείες όπως η Siemens, η Vodafone, η Forthnet, η Tellas,η Hellas on Line και η Wind.

Στην συγκεκριμένη εταιρεία ξεκίνησε από τις αρχές του 2010 αναλαμβάνοντας τον τομέα της Σταθερής Τηλεφωνίας και των Εταιρικών Πελατών. Τελευταία, από τον Ιούνιο 2018, κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής, έχοντας υπό την ευθύνη του τους τομείς όπως: Strategic Program Office, Legal & Regulatory Affairs, Information Security, Carrer & Wholesasle Services & Roaming.

Εκτός των ανωτέρω έχει σημαντικές παρεμβάσεις σε σοβαρά θεσμικά θέματα και καθοριστικό ρόλο σε αποφάσεις σχετικές με την πορεία επενδύσεων τηλεπικοινωνιών στα Δίκτυα Νέας Γενιάς, τον κανονισμό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και άλλους καίριους τομείς ανάπτυξης της ελληνικής αγοράς Τηλεπικοινωνιών.

Παράλληλα ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Διοικητικού Συμβουλίου της ECTA (European Competitive Telecommunications Association) από το 2015 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018 καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στου ΣΕΠΕ.

 

  01 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα