Μεσαρά: Προσεύχονται και αγωνιούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα

  24 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρά: Προσεύχονται και αγωνιούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Στιγμές αγωνίας με τις ελπίδες όμως να μην χάνονται και συνεχώς να προσεύχονται για μια θετική εξέλιξη, ζουν δύο οικογένειες στο Ηράκλειομετά την εμπλοκή του αγαπημένου τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε έναν ανήλικο ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής τραυματίστηκε σοβαρά με τη μηχανή του στην περιοχή του Ζαρού. 

Αφού υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση με την συμμετοχή γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου. 

Όπως είπε σήμερα στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελειου Νοσοκομείου Γιώργος Μοσχοβάκης, ο ανήλικος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο Στάθης

Δύο εβδομάδες αγωνίας συμπληρώνονται για τον Στάθη Καραταράκη, τον 29χρονο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τυμπακίου ο οποίος στις 9 Φεβρουαρίου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε επί της Χριστομιχάλη Ξυλούρη. Σύμφωνα με την Τροχαία το τροχαίο έγινε όταν ο οδηγός ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, άνοιξε την πόρτα του χωρίς να ελέγξει αν έρχεται κάποιο όχημα ή όχι.

Αυτό είχε ως συνέπεια το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε ο Στάθης μαζί με έναν ακόμη φίλο του, να πέσει πάνω στην πόρτα και να προκληθεί ο σοβαρός τραυματισμός του.

Όπως δήλωσε σήμερα στο ekriti ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουαργιάκης, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. 

 

Γιώργος Ι Παπαδάκης - ekriti.gr

 

  24 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ