
Εδω και λίγα 24ωρα μια πληροφορία που έχει διαρρεύσει, έχει προκαλέσει αναστάτωση στον αγροτικό κόσμο της Μεσαράς και ειδικά του Δήμου Φαιστού.
Συμφωνα με αυτή τη φημολογία που υπάρχει, οι αγρότες του Τυμπακίου, δεν προκείται να λάβουν αποζημιώσεις για τις καταστροφες σε υπαίθριες καλλιέργειες και λιόφυτα, που προκλήθηκαν από τις χαλαζοπτώσεις του προηγουμενου διαστήματος.
Μιλάμε για τις καταστροφές που σημειώθηκαν λίγες μέρες πριν από την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Σε περίπτωση που η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί τότε θα μιλάμε για μια κατάφωρη αδικία σε βάρος των παραγωγών του Τυμπακίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ο πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανόλης Ορφανουδάκης ετοιμάζεται να ανέβει - εκτός απροοπτου - στην Αθήνα για να διευκρινίσει την όλη κατάσταση.
Την ίδια στιγμή ο αγροτικός κόσμος της περιοχής θα είναι σε... αναμμένα κάρβουνα.
Δείτε επίσης
- Κίνδυνος για ελιές και αμπέλια που επλήγησαν απο το χαλάζι
- Eλαιόλαδο: Σημάδια ζωής απο την αγορά-Θετικά μηνύματα απο τη φετινή ανθοφορία
- Ελαιοκομικό μητρώο: Έρχονται βαριά πρόστιμα για το αδήλωτο ελαιόλαδο
- ΚΑΠ: Προ των πυλών η αναθεώρηση – Το νέο πακέτο μέτρων
- Στην ΕΛ.ΑΣ. ξανά η αρμοδιότητα της επιβολής προστίμων για αγροζημίες από ανεπιτήρητα ζώα