Μοίρες, με 4Χ4   ή… «πετώντας»  περνούν οι οδηγοί !

mesaralive  13 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μοίρες, με 4Χ4   ή… «πετώντας»  περνούν οι οδηγοί !

Μπορεί ο δήμος Φαιστού να προχώρησε σε παρεμβάσεις προκειμένου να καλύψει μερικές λακκούβες σε διάφορα σημεία, κυρίως κεντρικά.

Ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν και μάλιστα μεγεθύνονται  μέρα με τη μέρα. Και γίνονται ακόμα μεγαλύτερα, όταν οι οδηγοί παρκάρουν όπου τους βολεύει χωρίς να τους ενδιαφέρει αν εμποδίζουν ή όχι την κυκλοφορία.

Το σημείο που εικονίζεται στην φωτογραφία, βρίσκεται στις Μοίρες, σε κάθετο της 28ης Οκτωβρίου (όπισθεν ΕΛΤΑ), που  οδηγεί στην οδό  Ανδρέα Παπανδρέου.

 Για τους οδηγούς πάντως χθες η διέλευση ήταν σχεδόν αδύνατη,  εκτός κι αν είχαν  4Χ4….αφού τα δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε ανάγκαζαν να περάσεις ακριβώς από το κέντρο της λακκούβας η οποία είναι αρκετά βαθιά.

Η λακκούβα στο σημείο υπάρχει εδώ και καιρό, ξαφνικά κάποιος τη γέμισε με χώμα, ενώ μπήκαν και προειδοποιητικές κορδέλες, ωστόσο με την τελευταία βροχή, όλα αυτά εξαφανίστηκαν και η λακκούβα έμεινε ακάλυπτη και λίαν επικίνδυνη.

Κρίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη ο Δήμος Φαιστού να παρέμβει στο συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα άμεσα, πριν γίνει κάποιο ατύχημα.

 

mesaralive  13 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα