Μπαράζ ανόδου: Εύκολη πεντάρα για τον Ρούβα, νίκη και για τον Ερμή Ζωνιανών

mesaralive.gr  14 May, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μπαράζ ανόδου: Εύκολη πεντάρα για τον Ρούβα, νίκη και για τον Ερμή Ζωνιανών

Ρούβας και Ερμής Ζωνιανών επιβεβαίωσαν στην 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική ότι είναι τα δύο φαβορί που θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για την πρώτη θέση που οδηγεί στη Γ΄Εθνική.

Η ομάδα της Γέργερης συνέτριψε στο Τυμπάκι με 5-0 τον Άρη Σούδας, ενώ ο Ερμής Ζωνιανών από την άλλη κατάφερε να καταβάλει δύσκολα με 2-1 την αντίσταση του μαχητικού Ο.Φ.Ιεράπετρας.

Χατ τρικ από τον Καστελλιανάκη

Στο παιχνίδι που έγινε στο Τυμπάκι μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ρούβα ήταν ο Άγγελος Καστελλιανάκης που σημείωσε τα τρία από τα συνολικά πέντε τέρματα της ομάδας του.

Ο Κεφαλούκος ήταν αυτός που άνοιξε στο 15΄το χορό των γκολ για τους γηπεδούχους, και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Καστελλιανάκης που στο 23΄έκανε το 2-0, και στο 35΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρούβας έχοντας κλειδώσει τη νίκη του , κατέβασε ταχύτητα όχι όμως και ο Καστελλιανάκης που πέτυχε και τρίτο προσωπικό τέρμα στο 62΄κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του,  ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα από τον Κλινάκη που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κεμπάτσι, με τον ίδιο παίκτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να γράφει το τελικό 5-0.

Ρούβας:Φραγκιαδάκης, Πετράς, Καλογερής(64′ Καλεμάκης), Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Ντούμος(32′ λ.τ. Τσιπλάκης), Φουκαράκης(72′ Κλινάκης), Αντωνάκης, Βάσος, Χαλκιαδάκης, Καστελιανάκης

Άρης Σούδας:Σαρτζετάκης, Γαλανάκης, Σκαλέρης(80′ Τσουπάκης), Κεμπάτσι, Χατζηγιάννης, Ξανθουλάκης, Βολάνης, Φέζγκα(65′ Γυπάκης), Στρατουδάκης, Μπραουδάκης(54′ Κονταξάκης), Παπαθανασίου

«Καθάρισε» ο Μπέρκης για τον Ερμή

Στο άλλο ματς που έγινε στα Ζωνιανά ο Ερμής είχε μεγάλο πρωταγωνιστή στη νίκη του τον Μπέρκη που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 2-1 επί του Ο.Φ.Ιεράπετρας.

Ο μέσος της Ρεθυμνιώτικης ομάδας άνοιξε το σκορ για τον Ερμή στο 18΄με δυνατό σουτ, αλλά ο Ο.Φ.Ιεράπετρας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 40΄με τον Ξαγοράρη.

Πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο Μπέρκης και πάλι με ένα εκπληκτικό σουτ λίγα μέτρα κάτω από την μεσαία γραμμή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ερμής Ζωνιανών: Μήτρου, Μπινιχάκης, Ρουμπάκης, Μπριλάκης, Κανδυλάκης, Σταθόγλου, Ζανελάρης(70′ Κάββαλος), Καλομοίρης(90′ Χριστοφής), Στρατήγης, Μπέρκης, Πλουσής

ΟΦΙεράπετρας :Ταρτάλας, Μεμετζής, Δασκαλάκης, Μίγγας, Τζελέπης, Κουγιουμουτζάκης(46′ λ.τ. Μπαριτάκης), Χρυσοφάκης, Πετάσης, Τοψιδέλης, Ξαγοράρης, Πετράκης(85′ Φρουζάκης)

Συντάκτης: Μηνάς Αλμπαντάκης

Πηγή: creteplus.gr

 

mesaralive.gr  14 May, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα