Νίκη παραμονής για Πυργιώτισσα!

Του Μάνου Κασαπάκη  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νίκη παραμονής για Πυργιώτισσα!

Πολύ σπουδαία νίκη για την Πυργιώτισσα, 1-0 τα Δειλινά

Πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη, πανηγύρισε η Πυργιώτισσα με σκορ 1-0 επί των Δειλινών για την 19η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Η νίκη αυτή γίνεται ακόμα πιο σπουδαία από το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από μεγάλο τρίποντο κόντρα στην Δαμάστα με 4-3!

Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες και έκρινε την τελική έκφαση σημείωσε στο 40ο λεπτό ο συνήθεις ύποπτος των γηπεδούχων Αμαρίλντο Κιόσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη, παρά τις προσπάθειες των Δειλινών να ισοφαρίσουν, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε με το συγκρότημα του Χρήστου Ορφανουδάκη να κατακτάει τρεις σημαντικότατους βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ: Γρηγοράκης, Στρατιδάκης, Χριστοδουλάκης (49' Γαργανουράκης), Κουτεντάκης, Σχοιναράκης (80' Τσιμπλακάκης), Κεγιαδάκης (91' Θεοδωράκης), Άλμπερτ, Λενιδάκης (46' Παπαδάκης), Μανουσάκης, Κιόσια, Νιολάκης

ΔΕΙΛΙΝΑ: Γραμματικάκης, Ξημέρης (78' Διονυσόπουλος), Ξένος 62' Ζάτσε), Λειβαδίτης, Τσουβάλας, Παπακώστας (67' Ροβιθάκης), Μαθιουδάκης, Ρεζάτ, Χότζα, Κεφαλούκος, Κατσαμπρακάκης

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις

Σχετικά άρθρα

Του Μάνου Κασαπάκη  12 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ