Νίκησε ο ΟΦΗ-Κρητικός “εμφύλιος” στα μπαράζ!

  06 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Νίκησε ο ΟΦΗ-Κρητικός “εμφύλιος” στα μπαράζ!

Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θα διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League στα μπαράζ με αντίπαλο τον Πλατανιά-Στις 15 και 19 Μαΐου οι αναμετρήσεις

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς στο Περιστέρι:

1. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΦΗ, ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Ο ΟΦΗ σε ένα ακόμη παιχνίδι με τον Βέρα στον πάγκο, μπήκε με περίσσιο πάθος στο ματς και με σκοπό να πάρει το αποτέλεσμα που θα τον έφερνε στα μπαράζ. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ανοιχτά, δεν κλείστηκαν και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νέϊρα στο 21' με ωραίο σουτ μετά από κόρνερ από τα αριστερά.

Ο Ατρόμητος που παρατάχθηκε με τους βασικούς ποδοσφαιριστές του προσπάθησε και αυτός να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Σωτήριου αποδείχτηκε σωτήρας για την ομάδα του σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΟΦΗ προσπαθούσε να διαφυλάξει αυτό το 1-0 και έδωσε χώρο στον Ατρόμητο χτυπώντας στις αντεπιθέσεις. Σε μια εξ αυτών στο 74' ο Σασί βγήκε τετ α τετ με τον Μέγιερι και τον νίκησε με ψύχραιμο πλασέ κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

2. ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΚΑΝΑΝΤΙ

Με το τέλος της αναμέτρησης και στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της ΕΡΤ και μετά από σχετική ερώτηση ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός αποκάλυψε πως έχει ήδη ενημερώσει την διοίκηση πως μετά από δυο χρόνια αποχωρεί από την ομάδα του Περιστερίου.

Μεταξύ άλλων τόνισε: "Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ατρόμητο το έχω αποφασίσει, το έχω πει στη διοίκηση. Είμαι ικανοποιημένος για όσα έζησα στο σύλλογο".

3. Ο ΣΑΣΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Ο Σασί ήταν ο παίκτης που οδήγησε τον ΟΦΗ στο μπαράζ παραμονής με τον Πλατανιά έχοντας καταπληκτική απόδοση στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο μέσος της ομάδας της Κρήτης ήταν αυτός που είχε τη μπάλα την περισσότερη ώρα στα πόδια του και αυτός που είχε την ψυχραιμία στο 74' με πανέμορφο πλασέ να νικήσει τον Μέγιερι με ψηλοκρεμαστό πλασέ όταν η μπάλα "έκαιγε".

Ο Σασί κάποια στιγμή, μετά το 2-0, τραυματίστηκε και όλοι στον ΟΦΗ ανησύχησαν ενόψει μπαράζ αλλά τελικά ο Τυνήσιος συνέχισε να αγωνίζεται.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

4ος: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηϊσαίας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς (82' Μούγιακιτς), Μανούσος (55' Ουγκράι), Ούμπιντες, Ουάρντα (46' Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μιχοΐεβιτς, Μπρον, Νέιρα (88' Ντίνας), Μελάντο, Ναμπί (82' Σακόρ), Φερέιρα (79' Νάστος), Βαζ, Σάσι.

Γκολ: 21' Νέιρα, 74' Σασί

Κίτρινες: 70' Ρισβάνης, 77' Χατζηισαίας, 85' Σάκιτς/45' Κοροβέσης, 59' Μιχόγεβιτς,69' Σασί

 

  06 May, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ