Νυχτα τρόμου στη Βαγιωνιά

Νύχτα τρόμου για έναν 59χρονο στο χωριό Βαγιωνιά Ηρακλείου. Σύμφωνα με την καταγγελία του άντρα, τρεις άγνωστοι με κουκούλες εισέβαλαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι όπου μένει με τη μητέρα του με σκοπό να τον ληστέψουν.
Οι δράστες σύμφωνα με την περιγραφή ήταν ιδιαίτερα βίαιοι καθώς ψέκασαν πρώτα τον 59χρονο με σπρέι για να μην αντιδράσει και στη συνέχεια δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με μανία. Όταν ο ίδιος κάλεσε σε βοήθεια οι δράστες απείλησαν να τον σκοτώσουν.
Τελικά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα ή κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και έγιναν έλεγχοι για εντοπιστούν οι δράστες.
Μάλιστα πρόκειται για την τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο που δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του 59χρονου και σύμφωνα με την καταγγελία υπάρχει ο φόβος ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα.
Δείτε επίσης
- Μετακίνηση σε βάθος 11,5 μέτρων στο Μαγαρικάρι- Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ρωγμές
- Κρήτη: τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
- Δωρεάν στειρώσεις και ηλεκτρονική σήμανση από το Δήμο Φαιστού για ζώα συντροφιάς
- Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου: «ΦΑΙΣΤΟΣ RACE 2025»: Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας
- Μοίρες: Οικογενειακή βία- Μέχρι και μέσα από τα κρατητήρια την απειλούσε