Οι μαθητές της Μεσαράς ανακυκλώνουν για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  26 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Οι μαθητές της Μεσαράς ανακυκλώνουν για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

φωτο:mesaralive.gr

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει μέσα από τη συνεργασία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και του νερού ΖΑΡΟΣ, για την περισυλλογή και ανακύκλωση συμπιεσμένων μπουκαλιών και πωμάτων φιαλών νερού.

Μπουκάλια και πώματα ανακυκλώνονται και τα έσοδα διατίθενται για τις ανάγκες του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, καλλιεργείται συγχρόνως και η έννοια της ανακύκλωσης.

Σε αυτά τα πλαίσια, γίνεται η συλλογή μπουκαλιών και πωμάτων σε πάρα πολλά σημεία της Μεσαράς, μεταξύ αυτών και πολλά σχολεία.

Ο φωτογραφικός φακός του mesaralive.gr  βρέθηκε σήμερα στο σημείο όπου τα μπουκάλια και τα καπάκια από σχολεία της Πόμπιας και των Μοιρών, φορτώνονταν για να μεταφερθούν και να παραδοθούν στο Ζαρό.

Οδηγός του πολύτιμου για τα ΑμεΑ φορτίου, ήταν ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου ο Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος με τη βοήθεια του πατέρα Νικόλαου Τζαγκαράκη, έκαναν τη σημερινή μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών.

«Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε, καθώς και την εταιρεία του νερού Ζαρός, για την πολύτιμη αυτή συνεργασία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε εκπαιδευτικούς και μαθητές οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών και πωμάτων» είπε στο mesaralive.gr ο Μανώλης Στεφανουδάκης.

 

mesaralive.gr  26 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ