Ολοι στηρίζουν το Σύλλογο!

Ένας από τους πιο δραστήριους Συλλόγους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης συνοικίας, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιερού Ναού.
Την εκδήλωση αξίζει να σημειωθεί ότι κόσμησε με την παρουσία της η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου, υπό τη διεύθυνση του μουσικού Μάνου Διακοσταμάτη, με έργα κλασικού, σύγχρονου και έντεχνου ρεπερτορίου. Στο πιάνο ήταν ο μουσικός Άγγελος Αντωνάκης.
Η αίθουσα κατακλύστηκε από απλούς πολίτες, αλλά και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, οι αντιπεριφερειάρχες Ευριπίδης Κουκιαδάκης και Κώστας Φασουλάκης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη, Στέλλα Αρχοντάκη και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης.
Δείτε επίσης
- Μετακίνηση σε βάθος 11,5 μέτρων στο Μαγαρικάρι- Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς ρωγμές
- Κρήτη: τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων
- Δωρεάν στειρώσεις και ηλεκτρονική σήμανση από το Δήμο Φαιστού για ζώα συντροφιάς
- Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου: «ΦΑΙΣΤΟΣ RACE 2025»: Open Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας
- Μοίρες: Οικογενειακή βία- Μέχρι και μέσα από τα κρατητήρια την απειλούσε