Πάει για επισκευή το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στη Ναυπηγοεπισκυεαστική Ζώνη Περάματος κατέπλευσε το απόγευμα, με τη βοήθεια τριών ρυμουλκών, το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο γκαράζ του οποίου εκδηλώθηκε πυρκαγιά την Τρίτη το βράδυ, κατά τον πλου προς τα Χανιά.
Το πλοίο έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, καθώς η φωτιά έκαιγε για τέσσερις ολόκληρες ημέρες στην Ακτή Ξαβερίου, στον Πειραιά.
Στο «Ελ. Βενιζέλος» επέβαιναν 875 άτομα, ενώ στο γκαράζ υπήρχαν τουλάχιστον 80 φορτηγά και 152 Ι.Χ. αυτοκίνητα, πολλά εκ των οποίων υπέστησαν εκτεταμένες ή ολικές ζημιές.
Το πλοίο επιθεωρήθηκε από πραγματογνώμονες, τους οποίους έχουν ορίσει η Εισαγγελία Πειραιά και το υπουργείο Ναυτιλίας, προκειμένου να συνταχθεί η έκθεση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
Δείτε επίσης
- Μεσαρά: Αυγουστιάτικη πανσέληνος μετα μουσικής σε Φαιστό και Γόρτυνα
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Κρήτη TV: γήρανση και μείωση του πληθυσμού στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου
- Ο Μανώλης Κονταρός στο Τυμπάκι
Σχετικά άρθρα
- Τελευταίο βήμα για τη συγχώνευση Attica Group – ANEK
- Χανιά | Ενέκρινε την απορρόφηση της ΑΝΕΚ η Attica – Τι θα ακολουθήσει
- Πράσινο φως της Επ. Ανταγωνισμού για την απορρόφηση της ΑΝΕΚ απο την Attica Group
- Στις 24 Ιουλίου οι τελικές αποφάσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη συμφωνία Attica - ΑΝΕΚ
- Τράπεζα Πειραιώς προς Sea Jets για ΑΝΕΚ: Όψιμη η πρότασή σας, δεν έχετε επάρκεια κεφαλαίων