Παιδική Χαρά Τυμπακίου: Ένα στολίδι σε εγκατάλειψη…(φωτο)

mesaralive.gr  14 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Παιδική Χαρά Τυμπακίου: Ένα στολίδι σε εγκατάλειψη…(φωτο)

φωτο:mesaralive.gr

Πέρασαν δεν πέρασαν τρείς μήνες από τότε που προβάλαμε, μέσα από τις σελίδες του mesaralive.gr., την όμορφη εικόνα που παρουσίαζε η ανακαινισμένη Παιδική Χαρά του Τυμπακίου…

Πολλά τότε και τα θετικά τα σχόλια των κατοίκων του Τυμπακίου που την επισκέπτονταν μαζί με τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τις πολύ ζεστές μέρες του Καλοκαιριού…, που δεν λείπουν άλλωστε από αυτόν τον τόπο!

Και ενώ γονείς και παιδιά απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι την παιδική χαρά της πόλης τους, κάποιοι άλλοι, απολίτιστοι(sic), έχουν στο μυαλό τους μόνο τον βανδαλισμό - την καταστροφή - το σκουπιδαριό  …  και αυτά σε ένα χώρο που παίζουν παιδιά!

Το θέαμα αποκαρδιωτικό - σπασμένοι κάδοι σκουπιδιών, κατεστραμμένες κούνιες και ξεχαρβαλωμένα προστατευτικά κάγκελα, μέσα σε ένα απόλυτα εγκαταλειμμένο από τη δημοτική αρχή περιβάλλον, που είναι υπεύθυνη για τις παιδικές χαρές, με χόρτα -αποξηραμένα ή μη και σκουπίδια παντού!

Και ας ζητάει ο πολύ δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου εδώ και πάρα πολύ καιρό να του επιτραπεί να έχει “υπό την εποπτεία του” τη συντήρηση και τον έλεγχο της παιδικής χαράς!… να τους επιτραπεί να τη συντηρούν ζητούν κύριοι υπεύθυνοι, όχι να τους τη χαρίσετε και απ’ όσα βλέπουμε από τις πολύμορφες δραστηριότητές τους, με ότι καταπιάνονται το φέρνουν με αξιοσύνη εις πέρας.

Θα περίμενε κανείς τώρα, που “δεν υπάρχουν λεφτά” στο Δήμο, μια τέτοια πρόταση να αξιολογηθεί σωστά από τους υπεύθυνους και να μην μαραζώσει και αυτό το δημόσιο αγαθό, όπως τόσα άλλα στη χώρα μας!

Είναι κρίμα να υποβαθμίζεται απροστάτευτος ένας τόσο υπέροχος χώρος αναψυχής, από τους καλύτερους που διαθέτει η Μεσαρά.

Παρακαλούμε ξανασκεφθείτε το κύριε Δήμαρχε, τα παιδιά είναι το μέλλον.

 

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες έχουν παραχωρηθεί στο mesaralive.gr, από πραγματικά θυμωμένους και αγανακτισμένους πολίτες του Τυμπακίου… τους ευχαριστούμε θερμά.

 

mesaralive.gr  14 July, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα