Πανηγυρικά στην Α1 ΕΠΣΗ η Φαιστός, δίκαια 2-0 τον Μαραθώνα στους Βώρους!!

mesaralive.gr  16 May, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πανηγυρικά στην Α1 ΕΠΣΗ η Φαιστός, δίκαια 2-0 τον Μαραθώνα στους Βώρους!!

Φώτο: mesaralive

Έχοντας την υποστήριξη 500 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Βώρων , η Φαιστός κατάφερε να κερδίσει 2-0 τον αξιόμαχο αντίπαλο της Μαραθώνα και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την μεγάλη κατηγορία του τοπικού της Α1 ΕΠΣΗ

Οι γηπεδούχοι αφού κατάφεραν να αποφύγουν αρχικά τους «σκοπέλους» που βρέθηκαν στην πορεία τους , στη συνέχεια παίζοντας σοβαρά και ψύχραιμα «κτύπησαν» τον αντίπαλο τους εκεί που πονούσε με αποτέλεσμα να πετύχουν δύο γκολ και να πάρουν μια από τις πιο καθοριστικές νίκες του πρωταθλήματος. Με το σφύριγμα της λήξης όπως είναι φυσικό τα πανηγύρια ήταν έξαλα τόσο στον αγωνιστικό χώρο , τα αποδυτήρια όσο και στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο Μαραθώνας πάντως ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχασε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ , χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Πιο χαρακτηριστική μάλιστα ήταν η ευκαιρία του Νταντουτάκη , που όταν μετά από λάθος της άμυνας της Φαιστού βγήκε μόνος προ του Σωπασή δεν μπόρεσε να τον νικήσει καθώς ο τελευταίος πραγματοποίησε απίθανη σωτήρια επέμβαση.

Αμέσως μετά η Φαιστός βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει όταν εκμεταλεύομενη με τον καλύτερο τρόπο λάθη των φιλοξενούμενων πέτυχε δύο γκολ και πήρε απόλυτα δίκαια την νίκη. Στο 30 ΄ λοιπόν ο Παπαδάκης μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0) , ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα σε φάση καρμπόν κεφαλιά του Καραλάκη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 52΄η Φαιστός παραλίγο να σκοράρει με τον Καραλάκη το σουτ τπου οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Ντράλο , ενώ στο 58 ΄ ο Μαραθώνας ισοφάρισε τις ευκαιρίες , όταν ο Σωπασής και πάλι επενέβη σωτήρια σε καρφωτή κεφαλιά του Πατραμάνη. Στο 60΄ η Φαιστός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της εκ νέου με τον Παπαδάκη, ο οποίος μετά από λάθος της άμυνας του Μαραθώνα έφυγε μόνος του από το ύψος περίπου του κέντρου και στη συνέχεια με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 2-0.

Το αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων δεν άλλαξε (παρά μόνο ο καιρός αφού μετά το 2-0 άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς) όπως και το κέφι του Ντίνου Κωνσταντάκη που δεν σταμάτησε να πανηγυρίζει με τους παίκτες του την πρώτη σπουδαία προσωπική του επιτυχία και συνάμα την άνοδο της ομάδας του στην Α1 ΕΠΣΗ.

Φαιστός: Σωπασής , Αλμπαντάκης, Παπαδάκης Ν., Παπαδάκης Σ., Γκερεδάκης, Παπαδάκης Α., Ξεκαρδάκης (85′ Φραγκιαδάκης), Μπιμπάκης, Παπαδάκης Γ. (75′ Σταυρακάκης), Καραλάκης (90′ Ανδρουλάκης),.

Μαραθώνας: Ντράλο, Φρυσούλης, Κτιστάκης, Βαθιανάκης, Κατσουλάκης, Ροδιτάκης, Αναγνωστάκης, Νταντουτάκης (70′ Βολιτάκης), Ρουμπάκης (72′ Μιχελουδάκης), Πατραμάνης (70′ Μουλακάκης), Πασάς.

σα σε έξαλλα πανηγύρια συνοδεύτηκε η άνοδος στην Α1 ΕΠΣΗ για τη Φαιστό, με σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση του σωματείου να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους το σημαντικό επίτευγμα της ομάδας.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Κωνσταντάκης «Κατορθώσαμε το ακατόρθωτο»

«Κατορθώσαμε το ακατόρθωτο τα παιδιά πίστεψαν στους εαυτούς τους και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για το θαύμα που καταφέραμε να κάνουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για την άνοδο στην Α1. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά για το χαρακτήρα που έδειξαν όλη την σεζόν. Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φιλάθλους της ομάδας που ήταν κοντά μας άλλα και το συμβούλιο που μας έδινε δύναμη σε όλη την διάρκεια της χρονιάς».

 

Τσαγκαράκης: «Παίζει μεγάλο ρόλο ποιος θα εκμεταλλευτεί τα λάθη του άλλου»

«Στα παιχνίδια αυτά παίζει μεγάλο ρόλο ποιος θα εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου . Εδώ το έκανε η Φαιστός και δίκαια ήρθε η νίκη. Είχαμε καλές στιγμές αλλά δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Συγχαρητήρια στη Φαιστό και να τους ευχηθώ καλή πορεία. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου καθώς έκαναν την υπέρβαση. Αν ήμασταν πιο τυχεροί ίσως κερδίζαμε».

 

 

ΠΗΓΗ: notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  16 May, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα