«Πανταχού» παρόντες οι  Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών

mesaralive.gr  27 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Πανταχού» παρόντες οι  Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών

«Γεμάτη» ήταν η περασμένη Κυριακή για τους Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, οι Σαμαρείτες παρέλασαν στις Μοίρες μαζί με τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φορείς, συλλόγους και ιδρύματα, τιμώντας τους ήρωες του ΄21 αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που παρευρέθηκε στους χώρους των εκδηλώσεων.

 

Μαθητικοί αγώνες

Την ίδια ημέρα στο Στάδιο Μοιρών  διοργανώθηκαν όπως κάθε χρόνο οι Παμμεσαρίτικοι Αγώνες Στίβου 2018, με διοργανωτή το Δήμο Φαιστού και με πρωταγωνιστή για μια ακόμα χρονιά τη μαθητιώσα νεολαία της Μεσαράς.

Το Δημοτικό Στάδιο Μοιρών «ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ» πλημμύρισε από κόσμο, καθώς ήταν μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών, αλλά και του κόσμου που πήγε να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Παρόντες ήταν και φέτος οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες του τμήματος Μοιρών για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων ύστερα από κάλεσμα των διοργανωτών.

 

Αγώνας ποδοσφαίρου

Παρόντες ήταν και οι Σαμαρείτες Μοιρών στο γήπεδο Τυμπακίου ώστε να καλύψουν υγειονομικά τον αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ν.Ο. ΜΑΛΙΩΝ - Π.Ο. ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ το απόγευμα της ίδιας μέρας.

 

mesaralive.gr  27 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα