Παραδόθηκε στο ΚΥ Μοιρών το αναλώσιμο υλικό, δωρεά του ΠΣ Σκουρβούλων

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Παραδόθηκε στο ΚΥ Μοιρών το αναλώσιμο υλικό, δωρεά του ΠΣ Σκουρβούλων

Σήμερα το μεσημέρι, παραδόθηκε στο Σύλλογο Εργαζομένων του ΚΥ Μοιρών, το αναλώσιμο υλικό που αγοράστηκε με χρήματα που προέρχονται από τη δωρεά 1000 ευρώ, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουρβούλων για την κάλυψη αναγκών του ΚΥ και των ασθενών του.

Παρόντες στην παράδοση ο  πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουρβούλων π. Εμμανουήλ Μπαριτάκης και ο Ταμίας κ. Δημήτρης Χουστουλάκης που συνάντησαν την Διευθύντρια του ΚΥ Μοιρών κ. Κατερίνα Τσικαλά και την Πρόεδρο του Συλλλόγου Εργαζομένων ΚΥ Μοιρών κ. Μαρία Πότση.

Όπως δήλωσε στο mesaralive.gr o Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουρβούλων π. Εμμ. Μπαριτάκης «η πρόταση έγινε από μέλος του Συλλόγου και συγκεκριμένα τον Γιώργο Κυριακάκη του Κωσταντίνου, ο οποίος έκανε την πρόταση για την ενίσχυση του ΚΥ Μοιρών. Να αγοραστούν δηλαδή πράγματα που μπορούν να σώσουν κάποιο συνάνθρωπό μας.

Η πρότασή του πέρασε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου και ο Ταμίας Δημήτρης Χουστουλάκης ανέλαβε να ενημερώσει τον Σύλλογο Εργαζομένων γι΄ αυτή τη δωρεά».

Από την πλευρά της η διευθύντρια του ΚΥ Μοιρών κ. Κατερίνα Τσικαλά, τόνισε «ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουρβούλων για αυτή του την πρωτοβουλία.

Οι ανάγκες είναι μεγάλες, και αυτή η δωρεά μας βγάζει από μια πολύ δύσκολη θέση γιατί έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα λίγο πιο μπροστά με καλύτερες συνθήκες που βοηθούν όλο τον κόσμο που μπαίνει μέσα στο ΚΥ Μοιρών.

Προσπαθήσαμε να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμα υλικά. Ευχαριστούμε και πάλι τον ΠΣ Σκουρβούλων».

 Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΥ Μοιρών κ. Μαρία Πότση πρόσθεσε «θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή.

Μια τέτοια δεδομένη στιγμή με τις ανάγκες που υπάρχουν, είναι μεγάλη βοήθεια και στήριξη αυτή η δωρεά.

Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση αυτή η πρωτοβουλία και από άλλα χωριά και συλλόγους.

Είχαμε έχουμε και θα έχουμε ανάγκη για αναλώσιμα και κάθε τέτοια κίνηση μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε πολύ τον ΠΣ Σκουρβούλων.

 

Τα υλικά

Να σημειωθεί ότι από την Πρόεδρο των Εργαζομένων του ΚΥ Μοιρών κ. Μ. Πότση και την Διευθύντρια κ. Κατερίνα Τσικαλά, έγινε αναλυτική ενημέρωση, για την λίστα με τα είδη που αγοράστηκαν από τη δωρεά του ΠΣ Σκουρβούλων.

Πρόκειται για αρκετές συσκευασίες από διάφορα αναλώσιμα υλικά όπως πιεσόμετρα, θερμόμετρα, γάζες, λευκοπλάστ, συσκευές ορρού, φλεβοκαθετήρες, γάντια, σύριγγες, επίδεσμοι κ.α.

 

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα