Παραιτήθηκε ο Γιάννης Ρασούλης από τη ΔΕΥΑΗ- Τι αναφέρει στην επιστολή του

cretalive.gr  08 November, 2018 ΑΡΘΡΑ
Παραιτήθηκε ο Γιάννης Ρασούλης από τη ΔΕΥΑΗ- Τι αναφέρει στην επιστολή του

​Την παραίτηση του υπέβαλε ,σήμερα το μεσημέρι , στο διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης.

ίγες ώρες μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, όπου είχε βρεθεί με το δήμαρχο στη συνάντηση με τον υπουργό οικονομίας κ. Δραγασάκη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γιάννης Ρασούλης ανακοίνωσε στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΗ την πρόθεση του να παραιτηθεί από το "τιμόνι" της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο ίδιος είχε εξομολογηθεί στο δήμαρχο ότι είναι πολύ φορτωμένος με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του γραφείου του και πως ο φόρτος αυτός δε συνάδει με την πολύωρη απασχόληση που απαιτείται να έχει  με τη ΔΕΥΑΗ , ως πρόεδρος.

Ο δήμαρχος σεβάστηκε απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που ώθησαν τον κ. Ρασούλη στην παραίτηση ενώ ποτέ δε τέθηκε ζήτημα πολιτικής διαφωνίας. 

Μάλιστα, ο κ. Ρασούλης επέλεξε να αποχωρήσει μετά την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που προέκυψαν το καλοκαίρι την ώρα που τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά...

Πλέον αναζητείται ο διάδοχός του! 

 

Η επιστολή παραίτησής του στον δήμαρχο Ηρακλείου 

"Προς κ. Βασίλειο Λαμπρινό

Δήμαρχο Ηρακλείου

 

                                                                        Ηράκλειο,      7  Νοεμβρίου 2018

Κύριε Δήμαρχε,

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μου εμπιστευτήκατε σημαντικές θέσεις ευθύνης τιμώντας με ιδιαίτερα με την προτίμησή σας αυτή.

Όπως σας έχω εγκαίρως ενημερώσει, στο προσεχές διάστημα  οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις θα με αναγκάσουν να βρίσκομαι εκτός Ηρακλείου για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Θα αδυνατώ επομένως να ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Η., καθήκοντα που όπως γνωρίζετε απαιτούν αυτοπρόσωπη και πολύωρη καθημερινή παρουσία.

Για τον λόγο αυτό σας υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Η.

Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσω με όλες τις δυνάμεις μου να στηρίζω την  «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και εσάς προσωπικά,  εργαζόμενος ως μέλος της δημοτικής μας ομάδας  και του Δημοτικού Συμβουλίου και ότι θα συμβάλλω όσο μπορώ στην νέα δημοτική θητεία που πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας.

Ευχαριστώ θερμά τόσο εσάς όσο και όλους τους συνεργάτες μου που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με βοήθησαν να ανταποκριθώ –πιστεύω με επιτυχία- στα απαιτητικά καθήκοντά μου έως σήμερα και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες για την αναπλήρωσή μου.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Ρασούλης

Δημοτικός Σύμβουλος"

cretalive.gr

 

cretalive.gr  08 November, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα