«Πλατεία χωρίς σύνορα» αλλά με Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Μοιρών

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Πλατεία χωρίς σύνορα» αλλά με Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Μοιρών

Φώτο: mesaralive

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη «Πλατεία χωρίς σύνορα» μία ημέρα που όπως φαίνεται θα γίνει θεσμός, μία ημέρα γεμάτη παιχνίδι και δοκιμασίες που διοργάνωσε η Εθελοντική Ομάδα Νεολαίας Δήμου Φαιστού «Δρω» την περασμένη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου από τις 11:30 το πρωί έως αργά το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Μοιρών.

Η συμμετοχή του κόσμου που πήρε μέρος στις δοκιμασίες, αλλά και όσων ήρθαν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια ήταν πολύ μεγάλη και κυριολεκτικά μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν όλο τον κεντρικό δρόμο Μοιρών, όπου είχε τεθεί εκτός κυκλοφορίας για να φιλοξενήσει τη δράση της ομάδας Δρω.

Εκεί βρέθηκαν και οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έπειτα από κάλεσμα των διοργανωτών να καλύψουν υγειονομικά την εκδήλωση.

Συνολικά 16 Εθελοντές Σαμαρείτες έδωσαν το παρόν, μαζί τους και εθελοντές από την νέα σχολή που ολοκληρώνει φέτος την εκπαίδευση της στην πρώτη τους υγειονομική υπηρεσία μαζί με παλαιότερους εθελοντές. Με δύο σταθερά σημεία για παροχή Πρώτων Βοηθειών, μια κινητή ομάδα, το υπηρεσιακό όχημα σε ετοιμότητα και συνεχή επικοινωνία μέσω ασυρμάτων ολοκληρώθηκε η υγειονομική κάλυψη με ευτυχώς όχι σοβαρά περιστατικά, παρά μόνο κάποια επιπόλαια τραύματα, εκδορές και διαχείριση διαστρεμμάτων. 

 

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα