Προφυλακιστέος ο 59χρονος για τη δολοφονία της Τόνιας Ζόεβα

neakriti.gr  18 September, 2018
Προφυλακιστέος ο 59χρονος για τη δολοφονία της Τόνιας Ζόεβα

Στα κρατητήρια επέστρεψε ο 59χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα που αγνοείται από τον περασμένο Μάιο.

Μετά από μια τετράωρη περίπου διαδικασία, ο 59χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, παρά τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία και στο παρελθόν, ενώ ανέφερε ότι γι’ αυτόν η Τόνια Ζόεβα παραμένει αγνοούμενη.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι επιθυμεί και ο ίδιος να μάθει τι έχει συμβεί στην 38χρονη για να του φύγει ένα βάρος, ενώ η οικογένεια και η υπεράσπισή του αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες για να αποδειχθεί ότι ο 59χρονος είχε μεταφέρει την Τόνια Ζόεβα στο Ρέθυμνο στις 11 Μαΐου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της.

Εν τω μεταξύ, λογομάχησαν συγγενικό πρόσωπο του κατηγορουμένου και γειτόνισσα στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου το μεσημέρι της Δευτέρας κατά την μεταγωγή του 59χρονου πίσω στα κρατητήρια, αφού κρίθηκε ομόφωνα από εισαγγελέα και ανακριτή, ως προφυλακιστέος.

 

neakriti.gr  18 September, 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα