Προφυλακίστηκε ο 48χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικη

  12 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Προφυλακίστηκε ο 48χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε ανήλικη

Στη φυλακή ο 48χρονος σάτυρος

Προφυλακίστηκε αργά το απόγευμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 48χρονος σάτυρος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.

Πρόκειται για μία υπόθεση που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες εξελισσόταν το τελευταίο διάστημα.

Καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης του έπαιξε ο μεγαλύτερος αδελφός της 11χρονης, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι το κοριτσάκι κατέγραφε στο ημερολόγιό του όσα εκτυλισσόταν το τελευταίο διάστημα και προσπάθησε να την πείσει να μιλήσει στους γονείς της.

Η οικογένεια του παιδιού έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής μέσω του συνηγόρου της κ. Γιώργου Κοκοσάλη και ζητά ακόμη και την έκδοση εισαγγελικής διάταξης για την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του κατηγορουμένου, με στόχο να προστατευτούν άλλα παιδιά είτε να αποκαλυφτούν άλλες πτυχές της δράσης του.

Ένταση στα δικαστήρια

Νωρίτερα στα δικαστήρια επικράτησε κλίμα έντασης όταν ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στον Ανακριτή για να απολογηθεί, 48χρονος άντρας που κατηγορείται για ασέλγεια. Συγγενείς του κοριτσιού συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο καθώς η οργή «ξεχειλίζει» για το περιστατικό.

Ο 48χρονος κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον κατηγορούμενο στο Ηράκλειο. Όπως όλα δείχνουν αυτό φέρεται να διευκόλυνε τον κατηγορούμενο να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι.

Την καταγγελία έκαναν στην αστυνομία σοκαρισμένοι οι γονείς της 11χρονης με αποτέλεσμα ο 48χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα. 

 

  12 March, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα