Προσοχή στους υπαλλήλους…. «μαϊμού»!

mesaralive.gr  22 May, 2015 ΑΡΘΡΑ
Προσοχή στους υπαλλήλους…. «μαϊμού»!

Φωτο: thetoc.gr

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την υπόθεση απάτης σε βάρος Μεσαριτών, από γυναίκα που προσποιούνταν την υπάλληλο Δημόσιας Υπηρεσίας και μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως μέσα από ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Ηρακλείου.

Η υπηρεσία προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με τους ελέγχους που  διενεργεί σε Τρόφιμα Φυτικής και Ζωικής προέλευσης, καθώς και σε ζωοτροφές. «Για τους ελέγχους δεν καταβάλλεται κανένα χρηματικό ποσό στους ελεγκτές υπαλλήλους.

Στην περίπτωση που χρειάζεται να κατατεθεί κάποιο παράβολο, κατατίθεται ηλεκτρονικά από τον ενδιαφερόμενο, είτε για λογαριασμό της Περιφέρειας, είτε για λογαριασμό του Υπουργείου» αναφέρει η υπηρεσία.

 

Καταγγελία

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Ηρακλείου, προχώρησε σε αυτή τη διευκρινιστική ανακοίνωση, μετά από  τηλεφωνική καταγγελία που έγινε  από έμπορο διακίνησης ζωοτροφών ότι κάποιος τηλεφώνησε στην επιχείρησή του ισχυριζόμενος ότι είναι υπάλληλος της Περιφέρειας και ότι σε έλεγχο που θα του γινόταν άμεσα θα έπρεπε να καταβάλλει το χρηματικό ποσό των τριάντα τριών (33) ευρώ.

Η υπηρεσία εφιστά την προσοχή στους επιχειρηματίες, ώστε να μην πέφτουν θύματα των επιτήδειων.

 

mesaralive.gr  22 May, 2015 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα