
(Φωτογραφία αρχείου)
Μπλεξίματα είχαν δύο άνδρες στο λιμάνι Ηρακλείου, καθώς, παρακούοντας τις Αρχές που επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο, προσπάθησαν να το σκάσουν, καταλήγοντας με… χειροπέδες.
Συγκεκριμένα, χτες το βράδυ, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν αστυνομικό έλεγχο σε δύο άνδρες, που επέβαιναν σε ερασιτεχνικό σκάφος, στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, οι δύο άνδρες, ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 36χρονος αλλοδαπός, αρνήθηκαν, προσπαθώντας μάλιστα να διαφύγουν.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή τους, με την προανάκριση της υπόθεσης να διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή.
Δείτε επίσης
- Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν επιθέσεις με νεκρούς μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
- Μαίνεται η κρίση στη Μέση Ανατολή-Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέους βομβαρδισμούς κατα του Ιράν
- Συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας: Την ανακοίνωσε και επίσημα ο Τραμπ - Στο 55% οι δασμοί
- Σαφή μηνύματα Μητσοτάκη-Μακρόν στην Άγκυρα -Το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο εκνευρίζει την Τουρκία
- Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές