Ψάχνουν τρόπους να ενισχύσουν τις εξαγωγές κηπευτικών

  12 September, 2019 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Ψάχνουν τρόπους να ενισχύσουν τις εξαγωγές κηπευτικών

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 ο Ειδικός σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών επιχειρήσεων εξαγωγής διακίνησης φρούτων – λαχανικών και χυμών της Incofruit κ. Γιώργος Πολυχρονάκης ,στα γραφεία της Π.Ε. Λασιθίου.

Ο κ. Πολυχρονάκης ευχήθηκε στον κ. Γουλιδάκη με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του , καλή και εποικοδομητική θητεία αλλά και κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ,συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καλλιέργεια, την εμπορία και εξαγωγή των κηπευτικών του Λασιθίου αλλά και τη συνεργασία γύρω από αυτά τα θέματα .
Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, η συνάντηση αποτελεί την έναρξη ενός συνεχούς, δημιουργικού και εποικοδομητικού διαλόγου γύρω από τα θέματα που αφορούν την καλλιέργεια και την εξαγωγή των κηπευτικών του τόπου μας .

Ο κ. Γουλιδάκης  τόνισε παράλληλα, τις προσπάθειες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για την αναζήτηση νέων αγορών για τα αγροτικά προϊόντα του Νομού και την ενίσχυση της εξωστρέφειας αλλά και την αναγκαιότητα να αναζητηθούν νέες μέθοδοι προώθησης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής.
Ο κ. Πολυχρονάκης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον κ. Γουλιδάκη για την άμεση ανταπόκριση. Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους , συμφώνησαν να διατηρήσουν ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας στο μέλλον.

 

  12 September, 2019 ΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ