Στη φυλακή συν ... γυναιξί και τέκνοις ο Κρητικός Εσκομπάρ !

mesaralive.gr  27 September, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Στη φυλακή συν ... γυναιξί και τέκνοις ο Κρητικός Εσκομπάρ !

Προφυλακίστηκαν γονείς και γιος μετά την απολογία τους στον ανακριτή - Ελεύθερος ο παππούς με περιοριστικούς όρους

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο ... Κρητικός Εσκομπάρ, η 37χρονη σύζυγος αλλά και ο 15χρονος ο γιος του που φέρονται να αποτελούσαν ένα ... οικογενειακό και καλά οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας κοκαΐνης.  

Ελεύθερος αφέθηκε ο 79χρονος παππούς με 5000 ευρώ εγγύηση χρηματική την υποχρέωση να εμφανίζεται δυο φορές το στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Στο άκουσμα της προφυλάκισης τους μάνα και γιος κατέρρευσαν ψυχολογικά ξεσπώντας σε φωνές και κλάματα. 

Η οικογένεια πέρασε τη Δευτέρα  το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και συνοδεία των συνηγόρων της προκειμένου τα μέλη της να απολογηθούν για βαρύτατες κατηγορίες μετά τον εντοπισμό σε χωράφι ιδιοκτησίας της στο Λαράνι, κάτι περισσότερο από τρία κιλά κοκαΐνης, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 350.000  ευρώ. 

Πρώτος στο γραφείο του Ανακριτή μπήκε ο 42χρονος που θεωρείται ως ο μεγαλύτερος χονδρέμπορος κοκαΐνης και "πυρήνας" του καλά οργανωμένου κυκλώματος ! 

Σε δηλώσεις του ο ένας εκ των συνηγόρων του, κ. Διονύσης Βέρρας,  σημείωσε ότι πρόκειται για έναν ψυχικά άρρωστο άνθρωπο που όλα αυτά τα χρόνια καταδυναστεύει και καταπιέζει την οικογένεια του και υπό το καθεστώς απειλών τους χρησιμοποιεί για τις δικές του παράνομες δραστηριότητες. 

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  27 September, 2016 ΚΟΣΜΟΣ