Στη Γαλιανή διασταύρωση οι αγρότες μετά από κάλεσμα του ΑΣ Τυμπακίου (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  30 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στη Γαλιανή διασταύρωση οι αγρότες μετά από κάλεσμα του ΑΣ Τυμπακίου (Φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Με πανό και φωτιές οι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στη Γαλιανή διασταύρωση και καλούν τον κόσμο να συμμετέχει στην ανοικτή αγροτική συνέλευση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, προχώρησε σε ενημέρωση των αγροτών σε πολλά χωριά της περιοχής, όπου βρέθηκαν εκπρόσωποί του, την εβδομάδα που πέρασε, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε κάλεσμα, με το Ραντεβού για μια ανοικτή αγροτική σύσκεψη να δίνεται σήμερα το απόγευμα στη Γαλιανή διασταύρωση. Οι αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί, έχουν αναρτήσει πανό με συνθήματα και καλούν τον αγροτικό κόσμο με μεγάφωνα να συμμετέχει, ενώ έχουν ανάψει και φωτιές.

Να σημειωθεί ότι στόχος  της σημερινής  λαϊκής αγροτικής ανοικτής συνέλευσης στη Γαλιανή διασταύρωση, είναι   να  ακουστούν οι  απόψεις των αγροτών της Μεσαράς, να καταγραφούν  τα  προβλήματα όπως τα βιώνει ο αγροτικός κόσμος αλλά και ο κάθε αγρότης χωριστά, και να ληφθούν αποφάσεις,  ώστε οργανωμένα και με προτάσεις ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου Δήμου Φαιστού να πάει στην  παγκρήτια σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και μέσα από την οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τα  επόμενα βήματα, όσον αφορά τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

 

mesaralive.gr  30 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ